سناخانومي مدیر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 عنوان لطفا بیاید رفتم سونوی قلب | مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 156 پست سلام دوستان من رفتم سونوی قلب بهم گفت هماتوم داری من اصلا خونریزی یا لکه بینی ندارم میشه لطفا از تجربیاتتون بگید🙏❤ 1399/04/17 | 11:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 منم رفتم دکتر الان اومدم گفت قندت بالاست لب مرزه رژیم قندی بگیر😑 چقد شبیه همیم😂😂منم قندم بالا بود اجی تا هفته۱۲متفورمین خوردم بعدشم کلا قندو خ خ کم کردم وای خ سخته ازشانس من چیزای شیرینم دوس دارم😢😢 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 فدات عزیزم اجی رفتم گف خداروشکر درحد سونو سالمه ولی بازم فردا ببرم دکترم ببینم چی میگ خب خدارو هزار بار شکر گلی😍😍😍😍😍
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 چقد شبیه همیم😂😂منم قندم بالا بود اجی تا هفته۱۲متفورمین خوردم بعدشم کلا قندو خ خ کم کردم وای خ سخته ... نه من اصلا شیرینی دوس ندارم و نمیخورم نمیدونم قند از کجا اومد😂😂😂😂😂😂
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 خب خدارو هزار بار شکر گلی😍😍😍😍😍 قربونت شم دعاکن دکترمم بگه خوبه 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 نه من اصلا شیرینی دوس ندارم و نمیخورم نمیدونم قند از کجا اومد😂😂😂😂😂😂 عزیزززم خوب باز خوبه ویارت نیس اجی برات قابل تحمله 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 عزیزززم خوب باز خوبه ویارت نیس اجی برات قابل تحمله اره جیگر چون شیرینی خور نیستم سخت نیست
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 اره جیگر چون شیرینی خور نیستم سخت نیست عزیزم پس خداروشکر کن چون گذشتن از شیرینی خیلی سخته😁 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 عزیزم پس خداروشکر کن چون گذشتن از شیرینی خیلی سخته😁 😂😂😂😂چی شد گلی رفتی پیش دکترت خداروشکر خوب یود😍😍😍😍
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 😂😂😂😂چی شد گلی رفتی پیش دکترت خداروشکر خوب یود😍😍😍😍 اجی رفتم نبووود🙁🙁🙁انتر خانم نیومده بود امروز بعدازظهر باید برم اجی😢 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 اجی رفتم نبووود🙁🙁🙁انتر خانم نیومده بود امروز بعدازظهر باید برم اجی😢 اشکالی نداره برو ولی ماسک بزن حتما همه چی اوکیه خیالت راحت😍😍😍
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 اشکالی نداره برو ولی ماسک بزن حتما همه چی اوکیه خیالت راحت😍😍😍 باشه اجی جون خداکنه گلم دعا کن 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 اجی رفتم دکتر گف خداروشکر قلبش سالمه😍 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 اجی رفتم دکتر گف خداروشکر قلبش سالمه😍 خداروشکر عزیز دلم ایشالا صحیح و سالم بغلش کنی♥️🥰🥰🥰🥰🥰راستی گلی کی جنسیتش معلوم شد واست؟
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 خداروشکر عزیز دلم ایشالا صحیح و سالم بغلش کنی♥️🥰🥰🥰🥰🥰راستی گلی کی جنسیتش معلوم شد واست؟ قربونت شم ان شاءالله همچنین خودت😍😍عزیزم من انومالی معلوم شد البته ان تی ازش نپرسیدم یادم رف😂 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 قربونت شم ان شاءالله همچنین خودت😍😍عزیزم من انومالی معلوم شد البته ان تی ازش نپرسیدم یادم رف😂 انومالی چند هفتس؟؟؟؟