تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه،داشتم میگشتم یادت افتادم رفتی سونوقلب بسلامتی عزیزم😍😍😍مبااارکه ان شاءالله ک ۱۲۰سال قلبش مث ساعت کارکنه،ابجی منم سونوقلب که رفتم گفتن هماتوم پشت جفتم دارم لکه و خونریزیم اصلانداشتم فقط استراحت کردم و دوهفته بعد سونو دادم دوباره بزرگتر شده بود،استراحتمو درحد مطلق کردم و شیاف پروژسترون خارجی گرفتم گذاشتم(سیکلوژست)شبی یدونه میذاشتم ازجلو اما باید زیاد هل ندی داخل ک دهانه رحم تحریک شه ولی دکترم گف جذبش از جلو بیشتر ازعقبه،امپول هپارینم میزدم،توالتم حتمن فرنگی استفاده کن،غذاتم حتی سرجات بخور من اینکارارو کردم خداروشکر توسونوان تی هماتوم کامل جذب شده بود درصورتیکه قبلش سایزش خ بزرگ شده بود،فقط و فقط استراحت کن و زیر پات چیزی بذار ک جفتت بالا تشکیل شه گلم نگران نباش این هماتوم ها یهویی جذب میشن😘
سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه،داشتم میگشتم یادت افتادم رفتی سونوقلب بسلامتی عزیزم😍😍😍مبااارکه ان شاءا ...
سلام گلم قربونت تو خوبی😍😍😍😍فدات شم عزیزم اره اولش خیلی ترسیدم بعد که به دکتر گفتم گفت این همون پولیپ کوچولوعست که خداروشکر مشکلی نداره فقط گفت نزدیکی نکن و شیاف سیکلوژست تجویزکرد چون منم اصلا لک یا خونریزی ندارم خداروشکر