2777
2789
عنوان

لطفا بیاید رفتم سونوی قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 156 پست
استراحت مطلق؟

نمیدونم عزیزم منم اینجا خوندم...تاپیک باموضوع هماتوم بزن

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونریزی یا لکه بینی داشتی؟

اره خونریزی و لک بینی تا چند ماه داشتم ولی نمیتونستم زیاد استراحت کنم واسه همین کمی طول کشید که جذب بشه

خداجونم مرسی همیشه هرچی خواستم بهترینشو بهم دادی   
من ندارم نه لکه بینی نه خونریزی اوووووف تا برم دکتر خل میشم

پس نترس هماتوم کوچیکیه که لک نداری خودش جذب میشه 

من شدیدا خونریزی داشتم و هماتوم بزرگ بود ولی با استراحت و دارو جذب یا دفع میشه

میگن خطرناک نیست اما چون بارداری اولمه استرس ولم نمیکنه 

استرس نداشته باش ان شاءالله چیز خاصی نیس 

منم وقتی هماتوم داشتم البته خیلی بزرگ بود همش نگران بودم که نکنه برای بچه اتفاقی بیفته الان که به اون روزا فک میکنم میگم چقد الکی حرص خوردم 

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه،داشتم میگشتم یادت افتادم رفتی سونوقلب بسلامتی عزیزم😍😍😍مبااارکه ان شاءالله ک ۱۲۰سال قلبش مث ساعت کارکنه،ابجی منم سونوقلب که رفتم گفتن هماتوم پشت جفتم دارم لکه و خونریزیم اصلانداشتم فقط استراحت کردم و دوهفته بعد سونو دادم دوباره بزرگتر شده بود،استراحتمو درحد مطلق کردم و شیاف پروژسترون خارجی گرفتم گذاشتم(سیکلوژست)شبی یدونه میذاشتم ازجلو اما باید زیاد هل ندی داخل ک دهانه رحم تحریک شه ولی دکترم گف جذبش از جلو بیشتر ازعقبه،امپول هپارینم میزدم،توالتم حتمن فرنگی استفاده کن،غذاتم حتی سرجات بخور من اینکارارو کردم خداروشکر توسونوان تی هماتوم کامل جذب شده بود درصورتیکه قبلش سایزش خ بزرگ شده بود،فقط و فقط استراحت کن و زیر پات چیزی بذار ک جفتت بالا تشکیل شه گلم نگران نباش این هماتوم ها یهویی جذب میشن😘

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

نی نی کوچولوتم احتمال زیاد گل پسره

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه،داشتم میگشتم یادت افتادم رفتی سونوقلب بسلامتی عزیزم😍😍😍مبااارکه ان شاءا ...

سلام گلم قربونت تو خوبی😍😍😍😍فدات شم عزیزم اره اولش خیلی ترسیدم بعد که به دکتر گفتم گفت این همون پولیپ کوچولوعست که خداروشکر مشکلی نداره فقط گفت نزدیکی نکن و شیاف سیکلوژست تجویزکرد چون منم اصلا لک یا خونریزی ندارم خداروشکر