2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیا خیلی احمق و ساده ای اینا اونقدر تورو ترسوندن که تو فکر میکنی با یه حرکت تورو میکشن برو خونه بابات طلاق بگیر یه گوهی میخوره ها خودتم باور نکنی تو باید ادمش کنی همین اگه هنوزم بی فکر نشستی پیش شوهرت پس حقه این بلا ها بیاد سرت چون خودت اجازشو میدی

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 

اصلا نمیفهمم وقتی انقدر دروغ میذارن تک دهنت چرا زنگ زدی به ادرشوهرت؟ چه توقعی داشتی؟ تاحالا چه مشکلی ازت حل کردن که الا بهشون زنگ زدی

واسه چی گذاشتی بفهمن که داری صداشون و ضبط میکنی؟

اصلا چرا بدون شوهرت رفتی پیش اونا که گوشیت و بدزدن؟

به نظر من یا راستش و نمیگی

یا خیلی ساده ای و واقعا داری احمقانه رفتار میکنی

اسی دلم میخواد بیام بزنمت از حرص،چرا این همه خفتو تحمل کردی چرا سیاست به خرج ندادی صداشونو ضبط میکرد ...

ببین عزیزم یه مثالی هست که میگن از گوشت میگیرم دور دنیا ميچرخونمت اونم میگه خودتم بامن ميچرخي جریان منه اون بخاطر بی حيياييش بختم می ره بیرون 

فیلم گرفتم ولی این سری چند جا قائم کردم که گوشيمم دزدیدن باز داشته باششم

استارتر ببخشید خیلی احمقی که هنوز تو جمع این روانیا موندی آدم تو خونه پدرش پیر بشه صد شرف داره به ا ...

بباشوهرم دیشب محکم حرف زدم گفتم بی آبرویی و بی حياييي کاری نداره من نمیخوام ابروت بره خسته شدم بهم گفت خودم دیگه اینارو شناختم صبرکن به زودی میريم 

توکلم بخداست تا ببینم چی ميشه

عذر میخوام ولی شوهرت حرف بیخودی میزنه ک طلاقت نمیده .خواهشا اگه میدونی زندگیت درست بشو نیست طلاقتو ب ...

اینارو امروز پدرمم گفت 

گفت اگه شوهرت محکم نگیره طلاقتو میگیرم یيکارميکنم رنگتم نبينه

خ.شبحالت انقد نفست حقه منکه دیشب تا صبح کریه کردم هیچی به هیچی..بیا یه نفرینی هم بکن که کسایی که منو ...

چرا عزیزم چی شده?? 

انشاله بحق فاطمه زهرا هرکی تو زندگیت به ناحق دعوا می ندازه ناراحتی و مصیبت برگرده به خودش

ببخشیا خیلی احمق و ساده ای اینا اونقدر تورو ترسوندن که تو فکر میکنی با یه حرکت تورو میکشن برو خونه ب ...

نمی زارم دیگه بزنن تو سرم 

دیشب همچین پریدم به شوهرم که حالا لال شده 

اصلا نمیفهمم وقتی انقدر دروغ میذارن تک دهنت چرا زنگ زدی به ادرشوهرت؟ چه توقعی داشتی؟ تاحالا چه مشکلی ...

زنگ زدم گفتم پاشو بیا چکارکنم دخترت دست از سر من و زندگیم برداره 

گوشیم دزديدن خوب من تو یه خونه ایم رفته بودم حموم

اومدم دیدم اینطوری شده 

آخه صداشونو به ننشون نشون داده بودم همون دیگه اشتباه کردم 

بخدا راست گفتم 

ااايکاشواقعا دروغ بود