2777
2789
عنوان

این چه ویروسیه چرا خوب نمیشه😥😥

818 بازدید | 91 پست

پسرم 5 سالشه اردیبهشت ماه امسال سرماخورد و سرفه های شدید و خشک داشت بردم اورژانس گفتن کرونا هست..حالا از همون موقع تا الان که 7 ماه گذشته سرفه هاش همچنان هست 

یک مهر هم باز سرماخورد بهش و تا الان مریضه و  تا میاد بهتر بشه دوباره هی عود می‌کنه الان سرفه های خیلی شدید خشک و تب و کیپ شدن بینی داره چه باری هم بالا اورده

چندین بار هم از اردیبهشت ماه بخاطر سرفه هاش بردم پیش متخصص ولی اصلا دارو و اسپری روش تاثیری نداره خیلی نگرانم امروز با خاست خودم میبرمش سی تی اسکن ریه تا ببینم چرا خوب نمیشه سرفه اش

این جور سرفه طولانی داشتید اطرافتون که با دارو هم بهتر نشه؟دلیلش چی بود؟این مریضی چی هست که تا میاد خوب بشه دوباره عود میکنه؟؟؟؟

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

شربت آسماویت هم بهش دادی

ویتامین و برای ریه هست

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شربت آسماویت هم بهش دادیویتامین و برای ریه هست

نه پلارژن داده

اسپری داده

دکسترومتورفان دادو کلی دارو و قرص برای آلرژی ریه

اصلا تاثیری نداشته خیلی نگرانم الان ۷ ماهه این سرفه اش هست و از یک مهر هم مریضه تا میاد خوب بشه دوباره عود می‌کنه الان تب شدید داره

سلام حتماً حتماً حتماً بیا برو کانال استادنظری زاده اصلا کل این بحث درمانتون ریشه ای حل میشه کلی سخنرانی عالی و اصلاح سبک زندگی یک کوچولو راهنمایی کنم چیزی بنام ویروس واگیر دار یا... وجود نداره ایشون سخنرانی مجانی گذاشتن همون راهکارهارو انجام بدین میبینن کلی نتیجه گرفتین

با حذف بعضی خوراکی ها یا برعکس

ایتا👇👇

tadris14@

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

منم دوهفتس گرفتم ماه قبلشم باز گرفتم🥲نمیدونم چه کوفتیه خوب نمیشممعده درد ابزیزش شدید عطسه گاهی سرفه ...

بخدا طبیعی نیست همش عمدیه چرا اینا قبلا نبود 

الودگی هوا؛ گرد و خاک ؛ بوی عطر؛ دود؛ اسپند

همه ی اینها باعث تشدید سرفه میشن.

سرفه ش تبدیل به حساسیت شده.

تو خونه بخور سرد بذار.

هفته ای دو بار اتاقش رو جارو برقی بکش.

ملحفه و روبالشتی شو هفته ای دو بار عوض کن.

صبح پرده رو کنار بزن بذار اتاقش آفتاب بخوره.

بخدا طبیعی نیست همش عمدیه چرا اینا قبلا نبود

چی بگم😭والا بخدا دکترم رفتم خوب نشدم دارم جون میدم

😓و جالبه کل خانوادمون گرفتیم حتی مهمونامونم گرفتن😭

ینی اطرافیام نصف بیشترمریضن 

نه پلارژن دادهاسپری دادهدکسترومتورفان دادو کلی دارو و قرص برای آلرژی ریهاصلا تاثیری نداشته خیلی نگرا ...

فعلا ببر دکتر

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

عزیزم پسرت حساسیت داره سرفع روش مونده ببین چ غذا یا گیاهی یا ادویه ای روش نمیفته

من نگران ریه اش هستم نکنه کرونا باشه دوباره😥😥

نه بابا ما این هفت ماه ب سرفه گذشت کلی رعایت میکنم و دارو های آلرژی مرتب بهش دادم