2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی با خون ودل درکت میکنم برات دعا میکنم شمام برا من دعا کنید از اینجا نجات پیدا کنم 😔

عزیزم انشاله هممون از دست خانواده شوهر که واقعا بدن و کارشون تفرقه بین زن و شوهر خلاص بشیم انشاله خدا گرفتار کنه آدم بدجنسو

انشاله به همین زودی مشکلت حل ميشه

عزیزم انشاله هممون از دست خانواده شوهر که واقعا بدن و کارشون تفرقه بین زن و شوهر خلاص بشیم انشاله خد ...

خیلی ممنون گلم 

امین 

فقط به خدا بسپارشون خودش جوابشونو میده 

راستی چرا از اونجا نمیرید ما پول نداریم بریم واله هرچه زودتر خودمو نجات میدادم

...
الان در چه حالی.کجایی؟ی روزی تو هم گرگ میشی خیالت راحت.ولی ب شرطی ک دل از این زندگی بکنی....وجدانن ب ...

دیشب رفتم خونه پدرم البته بهشون نگفتم برا قهر اومدم 

آخه بابامم میگه دنبال بهونم برا نگه داشتنت نمیخوام اون زندگيتو 

دیگه اينقد همسرم بهم پیام وو زنگ که برگرد برگشتم حالا ببینم جدا میشه گفته جدا ميشم

خیلی ممنون ولی دست خودم نیس نمیتونم دعوا کنم یا جیغ بزنم خجالت می کشم که صدامو کسی بشنوه

منم دقیقا اینجوریم همش تقصیر مادرمه از اول یادمون نداده از خودمون دفاع کنیم همه خواهر برادرانم اینجوری هستیم

...
خیلی ممنون گلم  امین  فقط به خدا بسپارشون خودش جوابشونو میده  راستی چرا از اونجا ن ...

والا ما خونه داریم شوهرم بلند نمیشه میگه خونه بابام مفت نشستم پول کرایه اون خونه رو میگیرم 

ولی من گفتم دیگه نمی مونم حالا به مستاجر گفته خالی کنه تازه اومده بودنم بیچاره ها

والا ما خونه داریم شوهرم بلند نمیشه میگه خونه بابام مفت نشستم پول کرایه اون خونه رو میگیرم  ول ...

خوبه پس یه  امیدی داری ولی هر چه زودتر کاری کن از اوکجا برید راحت زندگی کنیدو ارامش داشته باشید بهتره تا این که پول اجاره خونه بگیرید.

...
منم دقیقا اینجوریم همش تقصیر مادرمه از اول یادمون نداده از خودمون دفاع کنیم همه خواهر برادرانم اینجو ...

اینو منم قبول دارم چون مامان منم کلا بی زبونه 

امروزم خونشان بهم میگه عیبی نداره تو جواب نده