2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا خیلی بی حیان  چندروز چیش که اینجوری شده بود شوهرم زده بودش مانتوش داده بود بالا میگفت داد ...

میفهمم بی شرفن ولی توام کوتاه نیا از حقت بدشون دست پدر و برادرت خداروشکر هستن پشتتن

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن

خونتو ازشون جدا کن 

به دعا هم اعتقاد نداشته باش 

اعتقاد نداشته باشی هیچ دعایی روت اثر نمیکنه 

اما اگه دیدی واقعا خونتون رو نمیشه جدا کرد و یا اینکه جدا کردین و اوضاع همینجور بود جدا شو ازش ایندتو خراب نکن.

برام دعا کن

اسی دلم میخواد بیام بزنمت از حرص،چرا این همه خفتو تحمل کردی چرا سیاست به خرج ندادی صداشونو ضبط میکردی هزارتا راه وجود داشت تا پیش شوهرت دستشونو رو کنی،لااقل وقتی اون خواهر عفریتش بهت تهمت هرزگی زد مدرک جمع میکردی ازش شکایت میکردی،بعدم شرط میبستی که کلا خونه جدا و دور از اونا برات بگیرن و حق ندارن دور و بر زندگیت پیداشون بشه،میشدی مثل خوددددشون میزدی به سلییییطه بازی،جلو شوهرت محکم برخورد میکردی همون روز اول که گفتن وظیفته کلفتی مارو بکنی زیر بار نمیرفتی جلوشون محکم وایمیسادی،ای خدااا انقدر عذاب و خفتو تحمل کردی که چیی بشه یه عفریته ای مییشدی مثل خودشون اگه جواب نمیداد بعدبه طلاق فکرمیکردی

توکل بخدا  من نمیزارم واگرنه داداشم جرشون داده بود

خب اشتباه میکنی دیگه جلو بی شرف واینسی فک میکنن چخبره توروخدا اینجوری خودتو داغون نکن فردا قراره مادر شی بچه هات ب مادر قوی نیاز دارن

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
توکل بخدا  من نمیزارم واگرنه داداشم جرشون داده بود

وااسه چیی نمیزااری،باید همون اول میدادی اونا جررشون میدادن آدمشون میکردن،همین کارا رو میکنی که سوارت شدن و بی کس وکار گیرت آوردن،مظلوم بودنو بزاار کنار قووی بااش

حالا شوهرم زنگ و خواهرشوهرم زنگ و پدرشوهرم و همشون اومدن که اره اشتباه کرده ولی بابام و داداشم نزاشت ...

واااااای خیلیییی ببخشیداااااا ولیییی واااقن عصاااابممم خورد شد اخه عقل نداری توووو دختررررر اینجووور ادم مگ عوووض میشههه وقتیییی داداش داااری و پدریییی ک پشتتههه چراااا برگشتیییی اخهههه

حالاااا برگشتیییی

چرااا دگ رفتی هی بالا سر زدی بهشوووون

نمیرفتیییی میموندی خونت خبببب اصن شبم نمیموندی پیششون ینی چیییییی واااقن درکتتت نمکنمممم منم مادرشوهرم بالاس من پاییین ولییی انگاار ی اپارتمون جدا زندگی مکنم ینی جوووری رفتار کردم ک خودشونم اینجووورین

ع اول هرطور عادت بدی همون

اسی طلاق آخرین راهه اگه شوهرت و دوس داری جدا نشو ولی شرط بزار که خونه جدا برات بگیرن برو یه مدتی خونه بابات بعد بگو خونه جدا بگیره

منم ترکم اطراف تبریزم ولی یه مادرشوهر دارم مثل یه دسته گله