2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20049 بازدید | 475 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبقه بالای مادر شوهرم بودم قبل عقد همسرم گفت همه چی ما جداست زندگیمون جداست ولی فردای پاتختیم اومد ج ...

کاشکی یاد میگیرفتیم وقتی یه جایی بهمون زور میگن اعتراض کنیم به بزرگتر خودمون بگیم منم نکفتم وضعم شد این..باید به دخترامون یاد بدیم یه حا زور گفتن بیان بهمون بگن حرفو تو دلشون نگه ندارن

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
میگی چکار کنم خذانکنه پات به دادگاه باز بشه خیلی خرج کردم خیلی اسیرم کردم اخرسرم هیچی به هیچی  ...

عذر میخوام ولی شوهرت حرف بیخودی میزنه ک طلاقت نمیده .خواهشا اگه میدونی زندگیت درست بشو نیست طلاقتو بگیر فردا روزی ک بچه دار شدی هیچ راهی نداری .هم اون بدبخت میشه هم خودت دور از جون.ضعف اعصاب و افسردگی میگیری رفتی تو زندگی ک آرامش داشته باشی نرفتی ک میدون جنگ.😥

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
حالا یکی مثل من که عاشق جرردادنه خواهرشورام انقد آروم و مظلومن اصلا اهل حرف و دعوا نیستن😂😂کاش یه خ ...

خیلی باحالی😅😅😅😅😅

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
منم بهشون گفتم انشاله بحق حضرت عباس هرکی دروغ میگه حنجرش بسته بشه که نتونه حرف بزنه فحشم دادن و رفت ...

خ.شبحالت انقد نفست حقه منکه دیشب تا صبح کریه کردم هیچی به هیچی..بیا یه نفرینی هم بکن که کسایی که منو عذاب دادن به همون شکل عذاب بکشن

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  

عذر خواهی میکنم قشنگم ربط داره به قومیت نه همه ترکا امان از دسته هشترودی ها عروس عموی بابام هشترودی بود دقیقن اینجوری بخدا خونه زن عمو بابام میومد میگفت من نباید دست به سفره بندازم ما رسم نداریم ... من  فلانم من فلانم دختره چند سالش ۱۷ سالش ‌.. اومده بود میگفت باید ماددشوهر غذا درست کنه عروس بخوره... میومد به زن عمو بابام میگفت خاک تو سرت غذا خوب نمیزاری من لاغرم ... همه بهم‌میگن درست غذا نمیخوری اخرشم هیمنجوری بی حیا بازی در اورد دقیقن.. چون  پسر عموی بابام برای زنش هدیه گرفته بود رفته بود تو کوچه داد زده بود جلوی منو تخته بستن شانس ندادم... با دعواا... جلو همسایه ها تف کرد رو صورت زن عموم  گفت تف تو صورتت من میام تو خونه تو میری بالا به شوهرت مید....ی  من غذا میزارم من تشکاتون جمع میکنم!!  چاقو برداشته بود خداشاهده چاقو برداشت بود گردن  اون یکی پسر عموم و خط انداخته بود 

حالم  خوبه درواقع عالیم     خدا جون عاشقتم چون با این اسم منو میشناسن نمیتونم نام کاربریمو عوض  کنم ☹
عذر خواهی میکنم قشنگم ربط داره به قومیت نه همه ترکا امان از دسته هشترودی ها عروس عموی بابام هشترودی ...

یا همین شوهرعمم... وایی دقیقن عمه منم اینجوری بخدا..‌ اونا هشترودی ان ... عمم میگفت چند بار دست درازی کردن... موهامو کشیدن.. وای اینه عمه من... اخرشم طلاقشو گرفت‌..عمم میگفت من و ساعت ۸ بلند میکردن پاشو صبحانه درست کن برامون ۸ تا خواهرشوهر هیچ کدوم پا نمیشدن مرداشونم قلبشو 

ن سیاه ... شوهرمم عمم یعنی اصن انقدررررر گیر میداد به عمم.‌... اما خودش هیز یود😖

حالم  خوبه درواقع عالیم     خدا جون عاشقتم چون با این اسم منو میشناسن نمیتونم نام کاربریمو عوض  کنم ☹
یا همین شوهرعمم... وایی دقیقن عمه منم اینجوری بخدا..‌ اونا هشترودی ان ... عمم میگفت چند بار دست دراز ...

دست درازی میکردن به خونه عمم وسایل برمیداشتن.. سیسمونی بچه رو برمیداشتن میدادن به بچه خودشون.. مادرشوهرش میومد بدون اجازه گوشت و مرع حبوبات برمیداشت اما ترکا خوبن اما امان‌ار این هشترودی هااا وا واهههههه  من خودم ترکم طرف شوهرمم ترک ارورمیه خودمم اورومیه.. خیلی خوبن‌.. 

دست درازی میکردن به خونه عمم وسایل برمیداشتن.. سیسمونی بچه رو برمیداشتن میدادن به بچه خودشون.. مادرش ...

هشترودی هم ترکن نمیددنم چرا اینشکلین واقعا چند نفرو دیدم که میگم