2777
2789
عنوان

این چه ویروسیه چرا خوب نمیشه😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 91 پست
خیلی ساده بگم انگار پسر من الان نه ساله هست من چون جواب از دکترها نگرفتم طیه 3 سال درمان به حرف مادر ...

ممنونم

متوجه جمله اخرتون نشدم فقط

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
عزیزم میشه بدون نسخه داد مگه؟ نگران عوارض هستممی‌دونی چرا میگم عکس؟ چون اردیبهشت گفتم کروناس و درگیر ...

ببین این داروهایی که گفتم بهش بده

بعد چند روز رو به بهبودی میره

اگه دیدی سرفه هاش کمتر شد و خوب شد

دیگه دکتر نبر

ولی اگه دیدی بعد یک هفته بهتر نشد ببر دکتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شرایط جوریه که اینجوری شده دیگه خیلی مفصل هست۵ سالشه

حدالاقل تو هفته ی بار دوبار پرستار بگیر غذا بپزه بچه رو برسه خب نرسی معلومه خوب نمیشه خودتون بیمار شدید باید ماسک دایم میزدید غذا خوردنی ام با پنجره باز بعدش ماسک موقع خوابم اتاق قرنطینه 

منم همینطور خب کل دیشب بغض کردم و استرس داشتم ولی چون الان از پا افتادم نمیتونم مثلا بستنی برم از دس ...

بشین با همسرتون  و پسرتون صحبت کنید بچه ای که سرفه میکنه بستنی؟ من بهش میگم دوست داری بخوری سرفه کنی و بال بیاری ؟ خودش نمیخوره میگه نه نخمیخورم .بچه گناه داره سرش نمیشه بزرگترا باید حواسشون باشه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
حدالاقل تو هفته ی بار دوبار پرستار بگیر غذا بپزه بچه رو برسه خب نرسی معلومه خوب نمیشه خودتون بیمار ش ...

من تابستون مریض شدم و از پسرم گرفتم تا کامل خوب نشدم ماسک رو برنداشتم 

الان من مریض نیستم 

پرستار هم پول میخاد که شوهر من نه داره و نه میده

خود شوهرم زده پای من شکسته بعد پرستار میخاد بگیره

نمیزارم گرسنه بمونه بچه هرجور شده بهش غذا میدم منظورم اینه که نمیتونم رسیدگی کامل بهش داشته باشم مث سابق 

من تابستون مریض شدم و از پسرم گرفتم تا کامل خوب نشدم ماسک رو برنداشتم الان من مریض نیستم پرستار هم پ ...

خدا کمکت کنه ولی خیلی فکر پسر کوچولوت باش .ادویه  و فلفل رو از غذاهاتون حذف کن و ابپز بپز یه مدت

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
بشین با همسرتون و پسرتون صحبت کنید بچه ای که سرفه میکنه بستنی؟ من بهش میگم دوست داری بخوری سرفه کنی ...

من حواسم همیشه بهش هست و خیلیم حساسم روش

بخاطر ویتامین دی پایینش دو ساله نوشابه رو ممنوع کردم ولی پدرش گاهی دور از چشم من بهش میده میخوره عمداااا

جدیدا هم قند رو داشتم حذف میکردم براش که چون پام شکست کلا از زندگی افتادم و خونه هرج و مرج شد چون شوهرم خلف نیست بفهمه بچه اسباب بازی نیست

کلی خوراکی ب بچه میده کارم فقط دعوا کردن و داد کشیدن شده بچمم دیگه حرف گوش نمیده و متقاعد نمیشه چون پدرش بهش میگه بخور مامانت الکی میگه 

منم یک ماهه گرفتم سرفه اش واسم موند گاهی اوقات تنگی نفس میگیرم سرفه میزنم زیاد گلو دردم هنوزم دوبار ...

سی تی اسکن بدید من تابستون اینجوری شدم تنگی نفس گرفتم شدیداً رفتم دکتر ۳۰ درصد ریه درگیری داشت

خدا کمکت کنه ولی خیلی فکر پسر کوچولوت باش .ادویه و فلفل رو از غذاهاتون حذف کن و ابپز بپز یه مدت

قلبم بخدا پر درده 

راضی هستم خودم مریض بشم ولی بچم یه عطسه نکنه

ولی تنها دارم دست و پا میزنم کسی نیست همکاری کنه

و همینم باعث بدتر شدن اوضاع شده

من حواسم همیشه بهش هست و خیلیم حساسم روشبخاطر ویتامین دی پایینش دو ساله نوشابه رو ممنوع کردم ولی پدر ...

خیلی سخته زن و شوهر موافق هم نباشن