2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست
عالیه 🤩

سلام گلم 

صبحانه نان وپنیر خرما چای

میان وعده سیب 

ناهار قیمه و پلو

شام سیب زمینی ونخم مرغ آپز 

میان وعده بستنی 4قاشق چایخوری 

ورزش حلقه و رقص یکساعت 

کالری 1230

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

@هستی،بانو   گزارش# 99/5/23 پنجشنبه خگخ

40 روز مانده ب خوش اندامی

خیار 2 عدد + آلوچه 20 عدد+ هندوانه 2 قاچ + گوجه ی عدد + عناب خشک 25 عدد +طالبی 5 قاچ + خیارشور 3 عدد + خرما 4 عدد

کالری مصرفی👈1023

کالری مجاز👈1540

آب 8 لیوان

مولتی

ورزش نداشتم مهمان بودم 

سلام هستی قشنگم ایشالا ک راضی باشی😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فداتشم خوشگلم 😘😘😘خیلی خوشحال شدم دیدمت💗💗💗

عزیزدلی 🥰🥰😘

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

@pari95  

سلام عزيز دلم

گزارش امروزم پنج شنبه 🤗🤗🤗

صبحانه ٢٠ گرم نان تست سبوس دار و ٢٠ گرم پنير و چاي و خرما

ميان وعده ٢ تا انجير

ناهار سبزي پلو ٦ ق و يك تكه ١٠*١٠ كوكو سبزي و سالاد شيرازي ٥ ق و ٣ تا زيتون

عصر چاي و خرما و ١٠٠ گرم هندوانه و ٢ تا انجير و يدونه بيسكوييت كه زده بود روش ٢٠ كالري

شام ١٠٠ گرم جوجه و گوجه و دوغ و زيتون

كالري مجاز ١٥٥٠ كالري مصرفي١٥٠٠

چالش اب رعايت شد

ورزش نكردم امروز اصلا

👆👆👆👆👆👆👆 من تا حالا  بعد عروسیم،، سالگرد نگرفتم ولیی دوست دارم بگیرم🙄 چون مونده ...

سلام ببخشید فضولی میکنم ب نظر من عقدو باید سالگرد گرفت چون روز آشنایی و بهم رسیدن اون روز بوده ....😄😄🎊🎀🎇🎉🎇🎀🎀🎊🎊🎇🎇

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام قشنگم  خودت اعترافات لازمو انجام دادی😀😀

سلام گزارش ۲۳ مرداد 

صبحانه ۱۰ دانه پسته ۴۰ کالری 

ناهار ۸ قاشق برنج و نیم پرس ماهی ۳۰۶ کالری 

شام ۴ قاشق املت و چهار کف دست نان ۳۱۶ کالری 

میان وعده هلو و انجیر و خیار ویفر دو عدد کوچک ۵۴۱ کالری 

کالری مجاز ۱۲۰۰

کالری مصرفی ۱۲۰۳ 

ورزش نداشتم ده هستم نمیتونستم انجام بدم چالشام همینجور مهمان هستم نتونستم انجام بدم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
باشه گلم اشکتل نداره❤

سلام عزیزم 

صبحانه تخم مرغ اب پز نصفی با یکم نون راست رفتم چیزی بیارم شوهرم همشو خورده بود😂

ناهار اب دوغ خیار با خیلی خیلی کم نوم+کشمش 

شام عدس پلو با مرغ میدونم نباید شب پلو خورد اما مجبوری بود مامانم درست کرده بود

میان وعده تخمه چایی 

کالری مجاز و مصرفی ۱۶۴۰

ورزش مس گری شنا رو دیوار 

اب زیاد

🌹توکلت علی الله 🌹
نوش جونت عزیزم

سلام عزیزم،

صبحانه،چای+حلوا

ناهار،لوبیا پلو،ماست و خیار

شام،ماکارانی🙈،سالاد

میان وعده،اتجیل،گلابی،پفک ،چیپس😩نتونستم امروز جلو خودم و بگیرم 

مجاز ۱۶۰۰

مصرفی۱۷۱۳

💕💞
سلام گلم مال قرصاته عزیزم.نگران نباش تموم ک بشن درست میشه. متابولیسمتو بالا ببر. دارچین و فلفل ...

سلام عزيز دل

گزارش#  

صبحانه سنكك ٥٠ گرم با ١٥ گرم پنير

ناهار ٦ قاشق عدس پلو

شام دو تا خاگينه، يك كاسه آش

ميان وعده ها خربزه ٢٠٠ گرم، انجير، يك بياله آلبالو

كل كالري ١٣٠٠

چالش خوردن آب و ورزش انجام شد

فدای تو عزیزم😍😍😍اموزشگاهو چ کردی؟

سلام عشقمممم😗😍😍😍

فعلا ک نرفتم از کرونا و بعدم کسی نبود پسدمو نگهداره 

دیگه با شوهرم رفتم تمرین تادبعد بشه برم سراغش 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@pari95 سلام گلم پ‍ری جون دخترم دیروزازمیزپریده پایین پاش ترک برداشته.شدیددردداره فعلانمیتونه راه ب ...

سلام گلم وای میفهمم عزیزم چقدر ناراحتی الان برو به دخترت برس😗😗😗

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام شبد بخیر هستی جون  گزارش ۲۲ مرداد   صبحانه ۱۰۰ گرم انگور  ۶۷ کالری ناهار &nbs ...

سلام عزیزم 

عالی بودی فقط کالری میانوعده هات منو وکشتـــــه

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰