2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
عالیییییی👌👌👌👌

😘😍😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دل😍 گزارش#   ناشتا اب صبحانه:نیمرو.لواش ۲۰ گ (۱۶۴ک) ناهار:کتلت.لواش ۳۰گ.گوجه.خ ...

سلام گلم🌸

ورزش هات کم هستا.. اینجوری روند کاهش وزن و سایزت کند میشه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🙈🙈🙈با ماست درست کرده بودم سس دست ساز ستایش بود😊 موادشم یه قاشق سس کم چرب .۳ قاشق ماست .فلفل .آب ...

باریکلا دختر خوب😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خدا قوت.. مث همیشه عالی👌👌👌👌

فداات عزیزم😍😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
باریکلا،پشتکارت حرف نداره👌👌👌👌💗💗

فدااات مهربون😍😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
منم میخواستم بگم  حداقل تو کالری شماری سالم خوری رو یادمیگیریم و عقده هیچی رو نداریم من خودم ت ...

اتفاقا منم همیشه سعی میکنم سالم بخورم .هله هوله نمیخورم.مثلا پاپ کورن خودم درست میکنم تو خونه کم روغن اونم با روغن زیتون.

سوپمم توشو پره سبزیجات و مرغ کرده بودم اتفاقا کلی مرغ خوردم .

حالا یه ایرادی گرفته دیکه😁😂

جالبه اول میگه خب چیکار کنم که عضو نمیگیری بعد دائم اینجاست و ایراد هم میگیره😶😶  

😂😂😂بیخیال یه چی گفت.

من هردوهفته یه بار یه کم پاپ کورن میخورم اونم خودم درست میکنم کم روغن با روغن زیتون بعد به منه بیچاره گیر میده به جاش مرغ بخور.خب میل ندارم!!!!😁😂

گزارش#  

صبحانه تخم مرغ ابپز.چای.لواش سبوسدار ۴کف.پنیر لبنه ۳۰گرم.گردو ۲تا(۳۲۶)

ناهار کوکو سبزی یه تکه ۱۰ در ۱۰.ماست و دوغ هرکدوم ۱لیوان.زیتون ۱۰تا(۴۲۳)

شام عدسی دو ملاقه و نصفی .ماست(۴۲۹)

میان وعده شلیل.چای.شیرموز ۱لیوان.هندوانه یه قاچ.انگور ۲لیوان.(۴۷۵)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۵۵

اب ۷لیوان.چالش چای سبز.مولتی ویتامین✔

ورزش نیم ساعت تردمیل.۵۰شنادیوار.چالش روسی

@pari95  

@هستی،بانو   گزارش#  

سلام هستی جون عزیزم   

صبحانه: پنیر 35گرم+انگور 30گرم. کالری: 100

ناهار: همبرگر خونگی متوسط بدون نان 2عدد+ سس کچاپ 2قاشق. کالری: 750

میان وعده: گیلاس 20عدد+ تخمه کدو 35 گرم. کالری:295

شام: نخوردم

آب 8لیوان

چالش آب قبل از غذا