2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
افرین، خیلی منظم و مرتب هستی👌👌👌👌

قرربونت که اینقدر انگیزه میدی 😍از خودت یاد گرفتم الگووو جوون😘😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
قرربونت ن هنوز😉.

انءشالله بزودی بیاد😉

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@pari95   .

سلام گزارش امشب.

صبحانه:خربزه ۳ قاچ..

ناهار : سیب زمینی سرخ شده ۱ عدد +کالباس ۲ برش +نان تیری ۳ کف دست .

میانوعده: چای سبز +سیب ۱ عدد.

شام: کتلت مرغ ۳ تیکه+ گوسالع کبابی ۳ تیکع +دوغ۱لیوان +نان لواش ۳ کف دست .

ورزش:نداشتم

قرص فولیک اسید خوردم +قرص زینک

۴۰ روز مانده تا هدف .

چالش آب گرم و زنجبیل خوردم.

کااری مصرفی ۱۳۰۰

کالری مجاز ۱۳۸۰

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

@pari95سلام گلم

پ‍ری جون دخترم دیروزازمیزپریده پایین پاش ترک برداشته.شدیددردداره فعلانمیتونه راه بره همش دستم بنداونه.چندروزی نمیتونم بیام این  دوروزهمهم ازاسترس همه چی خوردم😭

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
سلام الهه ی قشنگم❤❤❤من واقعا شرمنده ام😞ببخشید  خوبی؟فسقلا خوبن؟

سلام زیبا جون خوبی عزیزم پسر گلت خوبه..

ان شاءالله که همیشه سالم و خوش باشین عزیزم..خیلی جات خالی بود این چندوقت.. 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام زیبا جون خوبی عزیزم پسر گلت خوبه.. ان شاءالله که همیشه سالم و خوش باشین عزیزم..خیلی جات خالی ب ...

سلام فاطمه خانوم اگه اشتباه نگفته باشم اسمتونو😅🤭

قربونت برم خوبیم پسرمم بشدت شیطون شده من بشدت خستع😫😴نمیدونم چرا اینطوری شده 😞😐

خیلی لطف داری همچنین 😍😍😍❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام گلم شب بخیر تا ساعت دوازده میتونم گرارش بدم؟ امشب گزارش نمیدم از فردا منظم بهتون گزارش میدم م ...

عزیزم دیشب هم ندادی گفتی که دیشب میدی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
🔴🔴🔴 بچه هاا سالگرد عروسییی‌مهمتره یا سالگرد عقد    

هردوش 😁

👆👆👆👆👆👆👆 من تا حالا  بعد عروسیم،، سالگرد نگرفتم ولیی دوست دارم بگیرم🙄 چون مونده ...

عه من گفتم هردوش که😅

تا جایی که من دیدم بیشتر سالگرد میگیرن همه

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

سلام عزیزم 

امروزم زیاد خوردم واقعا ماکارونی نباید بخورم اصلا سیر نمیشم کالریشم بالاست خیلییی 

صبحانه نان سنگک چای گردو ارده شیره ۲۷۵ کالری 

ناهار ماکارونی فرمی ۲۵ گرم گوشت چرخ کرده ۲۵ گرم تن ماهی و یه گوجه فرنگی ۷۱۰ کالری 

شام ۴ ق پلو و ۷۰ گرم کباب تابه ای نیم لیوان ماست کم چرب ۳۰۱ کالری 

میان وعده طالبی گیلاس  گلابی عسل بستنی ۳۷۳ کالری 

ورزش 😶

اب خوردم ۸ تا 

یه لیوان شیر مجاز خوردم 

خذف فست فود و نشابه 

مصرفی ۱۶۸۰ 

مجاز ۱۶۸۰

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام فاطمه خانوم اگه اشتباه نگفته باشم اسمتونو😅🤭 قربونت برم خوبیم پسرمم بشدت شیطون شده من بشدت خس ...

آره درست گفتی عزیزم😘

زنده باشی گلم..

عیب نداره بچس دیگه بزار بچگی کنه خداقوتت بده..

فداات بشم..😘😘

آره درست گفتی عزیزم😘 زنده باشی گلم.. عیب نداره بچس دیگه بزار بچگی کنه خداقوتت بده.. فداات بشم.. ...

خب خداروشکر شرمنده نشدم😉😘

واقعا بعضی وفتا با صدای بلند میگم خدای پناه بر تو😫

چ خبرا خوش میگذره؟دلم خیلی براتون تنگ شده بود 

گزارش#   @sepiiiiiideh     سلام عزیزم  امروزم زیاد خوردم واقعا ماکارونی نب ...

بازم شب پلو خوردی ک عزیزم😑😑😕😕😕

بستنی هرروز نباید بخوری 😐😐😐

ورزش هم ک نداشتی گلم اینجوری کاهشت کم میشه 😢😥😕😕