2777
2789
عنوان

جهیزیه ی عروس !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 128 پست
من دوس دارم خو

آجی زشته بخدا خو😐بخصوص تو این شرایط بد اقتصادی

پدرو مادرای بدبخت چه گناهی کردن که از ترس ابرو بخوان چیزای گرون تری بخرن

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت رسم جهازبينيه؟ما قديم داشتيم الان ديگه نداريم اما براي خودم بالاخره خانواده شوهرم اومدن جهاز رو كمك بكنند بچينيم همه رو ميديدن ديگه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

ما چن روز قبل عروسی یه مراسم جهیزیه برون داریم همه فامیل میان برا فضولی😐

منم بدم میاد 

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️

عروس کشون چیه؟ خونه عروس نمیرن که. اون جهازبرونم به رسومات برمیگرده

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

درستیش این بوده که فامیل می رفتن تو خونه ی عروس نگاه می کردن ببینن چی کم داره پول می زلشتن رو هم براشرمی خریدن که متاسفنه به روش تغییر کرد که میان نگاه می کنن ببینن چی کم داره برن پشت سرش حرف بزنن😐

میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤
آجی زشته بخدا خو😐بخصوص تو این شرایط بد اقتصادی پدرو مادرای بدبخت چه گناهی کردن که از ترس ابرو بخوا ...

والا ما ک عروسی نگرفتیم اخرین عروسیمون سال 97 بود

اخه خونه نو و تمیز وسایل تمیز و شیک سلیقش

چیکار کنم

باچه دگ نمیرم

منظورتون جهازبرونه؟ خب هر کی یه مدله یکی دوست داره بگیره یکیم نه...ولی انقدر گرونی شده که دیگه کم‌کس ...

جهازبرون مال قبلشه که جهیزیه رو میبرن و میچینن

عروس کشون ینی همون دیدن جهاز عروس بعد عروسی 

البته شهرما این شکلی میگن

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

بستگی به نیت و دیدگاه افراد داره

اگه نیت چشم و هم چشمی وپزو رو کم کردن و این چیزا باشه خوب نیست...

اگه نیت یه مهمونی  شاد و شریک شدن تو شادی عروس داماد باشه چه اشکالی داره؟

خب همون جوری که رسمه خانواده دختر اینهمه وسیله بگیرن خب جسنش هم چه اشکالی داره...

اگه زشته که کلا این رسم از بیخ و بن زشته چرا باید خانواده دختر تو زحمت بیوفتن جهیزیه و سبسمونی بدن که چی؟؟

اگرم زحمت میکشن و میدن خب هر کی دویت داره جشنش هم بگیره چه اسکالی داره؟

حالا یکی میگه ما خودمون خونه و ماشین و وسایل خونه میخریم...اخه الانم تو این وضعیت گرونی و بی کاری جوونا که خودسون نمیتونن خونه و ماشین و جهیزیه فراهم کنن برا زندگی معمولا خانواده ها حمایت میکنن....

کلا هر کی هرجور دوست داره