2777
2789
عنوان

جهیزیه ی عروس !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 128 پست
ببخشید ولی اینی ک می گین اصلن منطقی نی خو اون جهیزیه داخل منزلی برده می شه ک اقا پسر پولشو داده نم ...

کلا من میگم هرجور که خانواده عروس صلاح میدونن... دوست دارن بگیرن...دوست ندارن جشن بگیرن.... همون طور که جهیزیه رسمه خب جشن خونه عروسم رسمه دیگه... حالا بعضیا دوست ندارن بگیرن خب مشکلی نیس کسی هم حرفی نمیزنه....

ببخشید ولی اینی ک می گین اصلن منطقی نی خو اون جهیزیه داخل منزلی برده می شه ک اقا پسر پولشو داده نم ...

الان همه پسرا که پدرشون نمیاد خونه با سند تقدیمشون کنه..تک تک خونه به پسرشون میدن ولی جهیزیه الزامیه....

و اینکه ممکنه پسر رهن و اجاره کنه که بازم فشارش رو دختر بنده خداست....تو زندگی باید از کلی چیز بزنه که شوهرش کرایه و ....بده ولی جهیزیه هیچ فشاری رو پسر نیس...‌ 

حالا کلا هر کاری کنی خانواده شوهر حرفشون میزنن جهاز خوب و بالا بدی تعریف نمیکنن که روی دختر زیاد نشه خدایی نکرده کم باشه که بازم میگن.... کلا تک تک پیدا میشه حرف نزنن اونم خودسون روشن فکر میدونن و هیچ کاری با خرج پسرشون ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیه مگه زندگی فقط واسه پسره؟؟ پسر واسه زندگی خودش؟؟ دختر واسه زندگی خودش میبره خب

خب این پولو پدر عروس میدع 

ما حتی طلاهم اگه یه سرویس بیارن واسه عروس واسه خواهر و مادر دوماد طلا میبرن که خب گرون ترم میشع همه چیزم تقسیم میشه جشن عقدم پای عروسه 

منم نمیگم عروس هیچی باخودش نبره میگم مثلا بیان تیکه های گرونشو تقسیم کنن 

اگه دوستی نباش،دوستی تو دوری محکم تره
الان همه پسرا که پدرشون نمیاد خونه با سند تقدیمشون کنه..تک تک خونه به پسرشون میدن ولی جهیزیه الزامیه ...

اینک وظیفه تهیخ جهیزیه به عهده پدر عروس میفته خب دلیلش اینه ک عروس خانم خودشون پول خرید جهیزیه رو ندارن

درمورد اقا پسر هم همینطوره...

شما اصلن تصور بکنید پسر خونه رو نخریده و اجاره کرده.... خب اون اجاره کلی پول پیش می خاد

بعدشم ک وسایل سوپر لوکس کاملو می بره توی خونه پنجاه متری

اینک پسر بحاد هم خونه رو بده (چه خودش چه خانواده ش، چه بحره چه اجاره کنه) و وسایل رو هم خودش تهیه بکنه اصلن عادلانه نی

پ عروس خانم این وسط چکاره ست؟

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد
دوستانی ک اطلاع دارن وام ازدواج چقده؟ و قسطاش چطوره  سودش چجوریه

فعلا نفری ۵۰ تومن

بازپرداخت ۷ ساله

هرماه حدود ۶۰۰ و خوردی

سودش هم فک کنم سالی ۴ درصد

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
می شه یکی منو روشن کنه؟ عروس کِشون یا عروس کُشون؟

عروس کِشون

مگه میخوان عروسو بکشن اخه که بگن عروس کُشون🤣

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️