2777
2789
عنوان

جیش گرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 60 پست
آره منم خییلی میترسم دیرتر شه  برادرشوهر مو.. هر وق میبینن میگن باید الان دیگه ایزی لایف کنه ...

اصلاً توجه نکن خودت و بچت مهمین هم خودت آرامش داری هم بچت اذیت نمیشه به منم میگفتن ولی الان بچه هام بزرگ شدن مگه کسی الان یادش میاد بچم دیر از پوشک گرفته شد😅

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سعی میکنم عصبانی نشم چون منم حساسم رو نجاستو پامی نه کتک که اصلا خدا نکنه ولی تذمر تشری میرم ...

همونم نکن.خیلی رو اعتماد بنفس بچه تاثیر میزاره.

اگه همکاری نکرد بزار سه سالش شه شروع کن.یا موقعی که حیاط یا پارکه بازش کن عادت کنه

جیش نمیدونم  ولی شیر حیفه نباید بزاری خشک بشه خدا بیدلیل شیر زیاد نمیده بکسی حتما بچه استخوناش ...

دکترا اینو نمیگن گلم استخوان های مادر کم میاره

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
عزیزم حتما امادگیشو نداره چه اصراری داری حالا بگیری؟

آخه میترسم دیر شه

فامیلای شوهرم هی آدمو عجله میکنن هی متلک میگن که بزرگشده هنوز پوشکه

وگرنه مامانمم میگه الان آمادگیشو نداره 

آخه میترسم دیر شه فامیلای شوهرم هی آدمو عجله میکنن هی متلک میگن که بزرگشده هنوز پوشکه وگرنه مامانم ...

توروخدا به خاطر حرف مردم با بچه هاتون اینطوری نکنین 

اه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
جاری من بچش 2/5سالش بود چند ماه بود جیششو میگفت حالا یک ماهه بچه دومش دنیا اومده اینم چند روزه نمیگه ...

من جاریم راحت گرف پسرشو برای همین برادرشوهر هی تیکه میندازه خب بابا هر بچه ای یجوره

آخه میترسم دیر شه فامیلای شوهرم هی آدمو عجله میکنن هی متلک میگن که بزرگشده هنوز پوشکه وگرنه مامانم ...

فامیلای شوهر به ترک دیوار خونتم حرف درمیارن...اعصاب خودتو بچتو داغون نکن

اخی عزیزم من نی نیم‌۱۵ ماهشه میبرمش دسشویی بشورمش حالیش نمیشه اصلا باید جیش کنه اونجا میگم خدا کمکم ...

آره واقعا یه خان خیلی سختیه البته برای بعضیا راحته

خدا کمک کنه به همه مادرا