2777
2789
عنوان

جیش گرفتن کودک

348 بازدید | 60 پست

سلام خانوما من دخترم دوسال سه ماهشه

دوسالگی با اینکه فک میکردم خیلی سختشه وابسس تونسم   یه شبه راحت از شیر بگیرم

ولی برای جیشس چنبار اقدام کردم 

وقتی میرم دسشویی با هزارتا تشویق ستاره دادم بچسبون جیششو میکنه اگه داشته باشه مقاومت نمیکنه

ولی وقتی میاد بیرون هیم ازش میپرسم حتی میبرمش میگه نه 

بعد یهو جیش میکنه میگه ریخت مامان

خیلی ناراحتم نمیدونم چجوری متوجهش کنم که پوشک نداره نباید بریزه جیششو 

نمیگه

تجربه هاتونو بگین چجوریه و چه سنی گرفتین کودکتونو از جیش. 

ممنونم از راهنمایی تک تکتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم چند روز پیش ۳ سالش شد من ۷ ماه وقت گذاشتم صبر ریاد میخواد اوایل هر نیم ساعت یک بتر میبردم و تا ماه اول پوشک پاش بود کم کم دیگه شورت اموزشی

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

من خیلی رو نجاست حساس هستم دوتا پسرام رو بعد سه سالگی به راحتی گرفتم بدون دردسر

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

من فقط اینو میدونم تا وقتی که شیر داری باید شیرش بدی من خودم 5 سال شیر خوردم 

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 

‍ پوشک گرفتن:

‍ ترس بچه ها از دستشویی

بچه ها از سه سالگی خیالباف میشن ، دوست خیالی پیدا می کنن ، موجودات خیالی برای خودشون می سازن ، دیدن کارتن های خیالی و کتابهای خیالی هم این خیالبافی رو تشدید می کنه و قوت می بخشه بنابراین بچه ها ممکنه از موجودات خیالیِ خودشون بترسن و نتونن تو اتاقشون بخوابن یا تنهایی به دستشویی برن مثلا  یکی از مراجعینم که پنج سالش بود می گفت می ترسم از اون سوراخ توالت  یه دست جادویی بیاد بالا و منو بکشه ببره داخل چاه کثیف که پر از مدفوعه و مادرش به جای درک و همدلی قهقهه می خندید و بچه رو مسخره می کرد.

بهتره بچه ها تا چهارسالگی روی لگن پی پی کنن

بهتره به جای اینکه سعی کنیم بچه رو توجیه کنیم که اینها خیالات خودته و همچین موجودی اصلا وجود نداره ، به ترس خیالبافی شون اهمیت بدیم و دستشویی رو تبدیل به محیطی خوشایند و شاد کنیم .  

اروپا و آمریکا صد سال پیش به این نتیجه رسیدن که توالت باید عین اتاق پذیرایی زیبا باشه .ولی ما تاریک ترین و تنگ ترین جا رو در خانه به دستشویی اختصاص میدیم بدون پنجره بدون بوگیر ، با کاشی های تیره و ترسناک و سوراخ توالت که سیاه و ناشناسه ...خیلی خوبه اگر بودجه تون می رسه توالت رو عوض کنین و توالت فرنگی بذارید هم بوی کمتری تو خونه می پیچه هم برای بچه ها کمتر ترسناکه هم عضو جنسی شونو نمی بینن خارج شدن مدفوع شونو نمی بینن و هم اینکه حالت صندلی داره و بچه ها فکر می کنن تو اتاق روی مبل نشسته اند، برای سایر اعضا هم عمل دفع راحتر صورت می گیره به خصوص برای خانم ها که توالت ایرانی باعث افتادگی رحم و مثانه میشه .

پس برای رفع ترس بچه ها از دستشویی ، این راهکار رو کار ببرید:

به کمک بچه ها در دستشویی فرش بندازین ، اگر در خانه فرش کوچک ندارید می توانید با اضافه های موکت درست کنین یا فرش مخصوص دستشویی بخرید ، تابلوهای مناظر طبیعت که سرسبزی رو نشون میده  به دیوارش بزنین ، گلدون گل قرمز بذارین روی روشویی و گلدون طبیعی بذارین جلو کاسه توالت ، کیسه ای مثل جاجورابی به دیوار نزدیک سنگ توالت آویزون کنین و داخل کیسه ها اسباب بازیهای کوچولو بذارید که بچه سرگرم بازی بشه و حسابی روده اش رو تخلیه کنه ، از این زرورق های تولد به سقف و دیوار دستشویی بزنین ، نقاشی های بچه ها رو به دیوار بچسبونین اینقدر به دیوار تابلو و زرورق و نقاشی آویزون کنین که کاشی ها دیده نشن ، یک بسته رنگ انگشتی بذارین کنار کاسه توالت که بچه در حال مدفوع کردن روی یک کاغذ نقاشی کنه و هر بار که میره ادامه نقاشی رو بده وقتی کامل شد تاریخ و امضا کنه بزنه به دیوار دستشویی و مجدد یک کاغذ دیگه بذارید . اگر توالت ایرانی دارید از این درهایی مه در چاه قرار می گیره و موقع فرو بردن مدفوع باز میشه بذارید که بچه از سوراخ دستشویی نترسه ، موسیقی شاد پیوسته در حال پخش باشه ، اگر امکان داره یکی از بلندگوهای ضبط صوت رو به دیوار دستشویی وصل کنین که صدای موسیقی اونجا هم پخش بشه ، یک سبد روزنامه ای کنار سنگ توالت باشه داخلش کتاب قصه بذارین ، بوگیرهای خوشبو به دیوارش وصل کنین ، .. برای بزرگترها جوک از اینترنت پرینت بگیرید و بزنین روبه روی کاسه توالت ، خنده و شادی باعث رفع یبوست و اسهال های عصبی میشه . خودتون موقع دستشویی رفتن آواز بخونین تا بچه ها هم یاد بگیرن اگر اونجا آواز بخونن ذهن شون از ترس پرت میشه

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒

عزیزم حتما امادگیشو نداره چه اصراری داری حالا بگیری؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

واقعا  

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

لگن در دسترس

بهتره سه چهار لگن داشته باشین که همیشه در دسترس بچه ها باشه :

یکی در اتاق بازی

یکی در هال

یکی در آشپزخانه

اگر خونه بزرگه یکی هم در پذیرایی باشه

بچه ها سرگرم بازی میشن و دلشون نمیاد بازیشونو ول کنن برن دستشویی اینقدر دیر می جنبن که تا برسن به دستشویی می ریزه و بعد از ریختن یک جنگ با مادر درگیر میشه و عذاب وجدان احساس گناه و شرم و خجالت برای بچه ها

بچه ها تا هفت هست سالگی ممکنه شلوارشونو خیس کنن اصلا به بچه ها شرپندگی ندید طبیعیه

حتما از دو سالگی به بچه یاد بدید خودش بشینه روی لگن

حتما آموزش دستشویی همراه با جایزه باشه در این سه مورد :

۱-  روزهای اول که می خواد یاد بگیره روی لگن بشینه

۲- وقتی که خبر می کنه

۳-وقتی که مستقل از شما خودش میشینه روی لگن  

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒

پسر منم ۲سال و ۱ماهشه. جالبه واسم ک جیششو هروقت دوست داشته باشه میگه. ولی من خودم هر ۴۰ مین ی بار میبرمش . میگم بیریم جیش میگه جیش ن. ولی من ب هر ترفندی هست میبرمش. من حدود ۱۵ روزه شروع کردم. تا الان فقط از اینکه شبا دگ پوشکشو خیس نمیکنه و بیرون باشیم اصلا جیش نمیکنه تو پوشکش راَی ام

شیر نه جیش بعدم طفلک مادرت شیر تا اخر میاد هی بدوشی میاد

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

واااای من پسرم دو سال و یازده ماهشه..

خودم باید حواسم‌باشه ببرمش وگرنه ساعتها نگه میداره تا آخرشم بریزه

ولی بدتر از اون شماره دو هست که رو فرنگی هر کاری میکنه نمیاد و آخرش تو شلوارش😬😬

خودشم خیلی میخواد همکاری کنه ولی نمیتونه رو فرنگی شماره دو رو ...

چکار کنم بنظرتون....الان نزدیکه یکماهه از پوشک گرفتمش

خدای مهربونم دوستت دارم