2777
2789
عنوان

من موندم راز بعضیا چیه یهو خوشگل میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خوشگل بودن به خودشون نمیرسیدن مثلا آب بیشتر خوردن و تغذیه بهتر و ضدافتاب

باو اصلا ن تو ژنشونه ن چیزی اب خوردن و.. کجا بود ی کارایی کردن تغییر درحد زیادو میگم من اصلا ی قیافه دیگ شدن‌

من دارم ولی چطوری میشه موها یهو تا کمر بیاد؟پوست خاکستری بلوری بشه؟لبا صورتی خدادادی بشه

لباتو شیدینگ کن

پوستتم ی سری قرص امپول ها هست 

ک باهاشون میتونی سفید شی

موهاتم میتونی اکستشن کنی

یا شروع کنی ب خوردن ویتامین

و استفاده از محصولات موی با کیفیت

مثلا روغن ارگان گلیس ۱تومنه بااینکه قیمتش مناسبه ولی بشدت تاثیر گذاره

من موهام سوخته بود

درحدی ک دوسال رشد نمیکرد

این روغنو زدم یهو بعدچندماه موهام نرم سالم شد شروع ب رشد کرد

کلا با پول میشه سریع خوشگل شد

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

اره. ازش هم پرسیدم گفت رفتم دکتر‌پوست بهم گفته فقط کرم ضدافتاب بزن ، مگه ضدآفتاب پوست رو سفید میکنه؟

اره منم ضد افتابم روشنه سفید میکنه وقتی میزنم ارایش میکنم خیلی بهتر میشم

معجزه ارایشو دست کم نگیرین

من پوستم گندمیه

ولی چند وقت پیش یه محلول الکل دار واسه جوشم استفاده کردم قشنگ سیاه شدم

یه بی بی کرم خریدم میزنم ارایش میکنم از لولو به هلو تبدیل میشم😂😐💔لعنتی انقدر پوستمو خوب نشون میده ک حد نداره

رفتم داروخانه دارو و پماد بگیرم واسه جوشام مسئولش گفت واسه خودت میخوای گفتم اره گفت تو ک جوش نداری😂گفتم دارم کرم پوشونده

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

یعنی گندمی تیره بشدت لباش ب بنفشی میزد وتیره زیاد

شاید ارابش میکنه

با کرم پودر دائمی چیزی خبرا از خودش نپرسیدی چیکار کرده چرا فکر میکنی ما میدونیم🤣🙂

بعدم نوشتی تاپیک قبلیت عمل بینی تو خونه ... 

به نظرم من تاپیکو ترک منم بهتره...

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

ازشون میپرسیدی به مام میگفتی

اونی ک سفید وصورتی شد یچیز الکی پیشنهاد داد ب بقیه واصلا رازشو نگفت اونم ک توخونه ژل میزد فقط چن نفر خبر دارن وقول دادن ب کسی نگن سومیو دیگ نمیدونم

من دارم ولی چطوری میشه موها یهو تا کمر بیاد؟پوست خاکستری بلوری بشه؟لبا صورتی خدادادی بشه

اونی ک رنگ پوستش گفتم بعد ۳ ماه دیدیم اینطور شد اون ک موهاش بلندشد رو نمیدونم ولی خیلی عجیب رشد کرد