2777
2789
عنوان

جیش گرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 60 پست
فقط ریخت مامان🤣🤣عزیزممممم

اره الان دقیقا اینکارو کرد تصمیم به تاپیک گرفتم 

وقتیم با آشر بهش میگم نباید اینجا جیش میکردی مامان ناراحته

میگه بخن مامان

آخه من تو اوج عصبانیت بخندم واقعا  

من خیلی رو نجاست حساس هستم دوتا پسرام رو بعد سه سالگی به راحتی گرفتم بدون دردسر

دقیقا منم میخوام همین کار کنم.هرکی بعد سه سالگی گرفته خیلی راحت بوده انگار

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر نه جیش بعدم طفلک مادرت شیر تا اخر میاد هی بدوشی میاد

جیش نمیدونم 

ولی شیر حیفه نباید بزاری خشک بشه خدا بیدلیل شیر زیاد نمیده بکسی حتما بچه استخوناش لازم داره 

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 
فقط میدونم باید صبور باشی بخاطر کثیف کردن خودش اصلا و اصلا سرش داد نزن و نزنش.چون اگه بترسه بدتر طو ...

خیلی سعی میکنم عصبانی نشم

چون منم حساسم رو نجاستو پامی

نه کتک که اصلا خدا نکنه

ولی تذمر تشری میرم وقهر میکنم

میگه مامان بخن   

‍ پوشک گرفتن: ‍ ترس بچه ها از دستشویی بچه ها از سه سالگی خیالباف میشن ، دوست خیالی پیدا می کنن ...

چقد خوب بود منم حاصرم تو همچین توالتی یه عمر زندگی کنم بچه که سهله

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
 اره الان دقیقا اینکارو کرد تصمیم به تاپیک گرفتم  وقتیم با آشر بهش میگم نباید اینجا جیش ...

اخی عزیزم من نی نیم‌۱۵ ماهشه میبرمش دسشویی بشورمش حالیش نمیشه اصلا باید جیش کنه اونجا میگم خدا کمکم کنه موقع پوشک کرفتن

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂
پسر منم ۲سال و ۱ماهشه. جالبه واسم ک جیششو هروقت دوست داشته باشه میگه. ولی من خودم هر ۴۰ مین ی بار می ...

داداش کوچیکه منم طفلی تو پوشک اصلا جیش نمی‌کرد.

مامانم میبرد مهمونی ،چهار،پنج ساعت بعد که می اومدن بازش که میکردم،خشک بود.

هی میگفتم،داداشی بریز تو این ،راحت بش ولی نمیکرد

پسرم چند روز پیش ۳ سالش شد من ۷ ماه وقت گذاشتم صبر ریاد میخواد اوایل هر نیم ساعت یک بتر میبردم و تا ...

همینو میخواسم بپرسم

شورت آموزشی حس پوشک بهشون دس نمیده؟ 

آره منم چن روزه باهم پوشکش شرو کردم

امروز بازش گزاشتم که اینجوری شد

دقیقا منم میخوام همین کار کنم.هرکی بعد سه سالگی گرفته خیلی راحت بوده انگار

تازه اوایل تا چند وقت پوشک می‌پوشیدم با اینکه همش خشک بود گاهی وقتها شورت آموزشی می‌پوشیدم الان که سه سال و نه ماهشه شبها موقع خواب پوشک می‌پوشم با اینکه همش خشکه میترسم یوقت سردیش کنه 😌

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
من خیلی رو نجاست حساس هستم دوتا پسرام رو بعد سه سالگی به راحتی گرفتم بدون دردسر

آره منم خییلی

میترسم دیرتر شه 

برادرشوهر مو.. هر وق میبینن میگن باید الان دیگه ایزی لایف کنه هی میگن بگیر بگیر آخه چیکار کنم وقتی هنوز آمادگیشو نداره

همینو میخواسم بپرسم شورت آموزشی حس پوشک بهشون دس نمیده؟  آره منم چن روزه باهم پوشکش شرو کردم ...

اصلاً اینجوری فکر نکن شما مرتب پوشک یا شورت آموزشی بپوش ولی تند تند ببرش دستشویی اینجوری یاد میگیره پوشک رو خیس نکنه همش هم بهش یادآوری کن که پوشکش رو خیس نکنه البته هر چی سن بچه بیشتر باشه بهتر همکاری میکنه

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
همینو میخواسم بپرسم شورت آموزشی حس پوشک بهشون دس نمیده؟  آره منم چن روزه باهم پوشکش شرو کردم ...

نه عزیزم حس پوشک نمیده به شرطی که شبا پوشکشو خیس نکنه وقتی شورتو استفاده کن که خیس نکنه 

اسنرسم بهش نده ولی شروع کردی ولش نکن صبر زیاد میخواد و حوصله و حتما هر نیم ساعت اوایل ببرش

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳