2777
2789
عنوان

جیش گرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 60 پست
اصلاً اینجوری فکر نکن شما مرتب پوشک یا شورت آموزشی بپوش ولی تند تند ببرش دستشویی اینجوری یاد میگیره ...

آره مگه همین شورت آموزش بگیرم

راس میگین حوصله نیخواد

آخه منم حوصله دارم میبرمش بعضی وقتها حسشو داره میاد ولی بیشتر لجبازی میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی مطالعه کردم کلی جایزه خوراکی و غیر خوراکی خریدم

کلی چیزای جدید که تاحالا ندیده بود و همرو قایم کردم

از دوسالگی با شعر و داستان براش قضیه رو کامل جاانداختم جوریکه خودش میدونس قبل بیرون رفتن از خونه باید بریم دستشویی...

متوجه شدم شبا پوشکش تاصبح خشکه و تو روز دو ساعت تقریلا خشکه فهمیدم مثانش قوی شده

دو سال و ده ماهش بود به روش خداحافظ پوشک برای همیشه با پوشکاش خداخافظی کردیم و بدون شورت اموزشی کلا باز ا پوشک گرفتنش

قبلش تمام مبلارو سفره کشیدم و روش پارچه

همه فرشارو جمع کردیم (زمینا سرامیکن خیلی ابکشی اینجوری راحته)

تو دفترچه تمام زمانای دیش و پیپی کردنش مینوشتم تا فهمیدم که دقیق زمان ادارارش بعد چقد نوشیدنی چقده

خدارو هزارمرتبه شکر دو روز فقط بیرون از دسشویی دیش کرد از روز سوم بدون خطا بود

و بعد دو هفته دیگه خودس دستشوییشو گفت

ماشعر میخوندیم برای هردستشویی

واس پی پی فقط یک ماه طول کشید یکم میترسید

اوتم با شعر خوندن درباره پی پی و موندن تو دستشویی بعد پی پی و میذاشتم خودش تمیز کنه تا ترسش بریزه و تشویقش میکردم

آره باید بالاخره از یه جایی شرو کرد  فردا حتما میرم تهیش میکنم ممنون عزیزم

من مارک مایا داشتم یکیشو تو سیسمونی مامانمم داد دوتاشم خریدم به کارت میان

خواهش میکنم گلم ان شالله به سلامتی بگیری

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
من خیلی مطالعه کردم کلی جایزه خوراکی و غیر خوراکی خریدم کلی چیزای جدید که تاحالا ندیده بود و همرو ق ...

آفرین چقدر دقیقق. 

آره منم جایزه برلش گزاشتم

استیکر ستاره گزاشتم دسشویی هر وق میکنه بجسبونه

زمان پی پیشم متوجه میشم 

یکی دوبار بردم می‌ترسید نمی‌کرد 

امروز کلی شعرو تشویق ایستاده تو دسشویی پی پی کرد

باز مدفوع قابل فهم زود آدم اقدام میکنه

ولی فک میکنم کنترل ادرارش هنوز دسش نیس 

ینی شبا یه پوشک تمیز بزارم ببینم تا صب جیش میکنه یا نه متوجه میشیم مثانش امادس؟ 

من خیلی مطالعه کردم کلی جایزه خوراکی و غیر خوراکی خریدم کلی چیزای جدید که تاحالا ندیده بود و همرو ق ...

اتفاقاآبکشی فرش فک کنم راحتتره  یه تش زیرش میزاریم که همون قسمت آب بریزیم

من یبار سرامیک آبکشیدم وسواسم گرفته بودم پدرم در اومد

‍ پوشک گرفتن: ‍ ترس بچه ها از دستشویی بچه ها از سه سالگی خیالباف میشن ، دوست خیالی پیدا می کنن ...

آره نکات جالبی بود

دسشویی مون نسبتا دلبازو خوبه 

فرنگی تو حمومنه

ولی قصری خوب داره تو حموم گزاشته بودم می‌بردم حموم چنبار گفتم بشینه ولی وقتی میشس می‌ترسید سریع پامیشد

اصلا همون اول ارتباط نگرف با قصریش

دسشویی قبول داره 

آفرین چقدر دقیقق.  آره منم جایزه برلش گزاشتم استیکر ستاره گزاشتم دسشویی هر وق میکنه بجسبونه ...

من از زمانیکه از پوشک گرفتم دیگه نبستمش

اون زمان که پوشکی بود اخر شب عوض میکردم صبح مثلا ساعتای ده میدیدم خشکه

بعد یازده میدیرم پره

اینجوری دستم میومد

قبل از پوشک گرفتن برو رساله مرجفت دقیق بخون و حفظ کن جوریکه کاملا مسلط به احکام طهارت بشی

من فرشام دستی سفیدن اصلا نمیشد بذارم نجس بشن واس همین جمع کردم

سرامیک با یک لیوان اب طاهر میشه ازین راحتر نداریم

یک تشت میذاشتم کنارم و یک کیسه دستمال

یکم اب میریحتم بعد با دستنال کامل خشک میکردم دستمالا نجس بودن میریختم تو تشت

بعد اب بعدی رو میریختم دیگه اون اب پاک بود و با دستنال یا طی خشک میکردم

)مرجعم ایت االله سیستانی هستن) البته چندبار هم با شلنگ اب کشیدم ولی دو نفر باید باشیم تا یکی باز کنه یک لحظه و ببندا ولی من تتهام واس همین نمیشد

احکامشو بخون خودت ببین چی واست راحتره

من فرشام اصلا خداروشکر نجس نشدن

من از زمانیکه از پوشک گرفتم دیگه نبستمش اون زمان که پوشکی بود اخر شب عوض میکردم صبح مثلا ساعتای ده ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت

آره من خوندم سه برابر مقدار نجاست باید آب بریزی 

سومی که می‌ریزی دیگه پاکه

ولی میدونی من سر همین اولو دوم که می‌ریختم حس میکردم آب به اینور اونور نشت میکنه وسواسی شده بودم

یروز که دیگه کلا اتاقو به آب بسم

باشه حتما احکامش میخونم  

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت آره من خوندم سه برابر مقدار نجاست باید آب بریزی  سومی که می‌ریز ...

نه حکم اقای سیستانی برای برای طهارت بااب قلیله فقط دوباره

میدونی وقتی احکام بخونی میبینی خیلیییی اسونتر از شنیده هاته و هربار که جایی نجس بشه ارامش داری چون دقیق میدونی چیکار کنی و اینقد واقعا احکام نجاست راحته که میفهمی مثلا مامانای ما یک عمر اشتباه میکردن

مثلا چیزی که خیسه ولی تو یقین نداری نجسه(بچه کوچیک هم داری) و از قبل هم پاک بوده حکمش به پاکیه و کلی ازین قبیل