2777
2789

یکیو میشناسم زرد وخاکستری بود صورتش سفید صورتی شد لبا صورتی خوشرنگ یکی دیگ توخونه ژل میزد عین عروسک کرد خودشو یکی دیگم تو ی مدتی موهاش تاکمرش رشد کرد وسفید شد صورتش من موندم. اینا چطور انقد تغییز میکنن 

ازشون میپرسیدی به مام میگفتی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود من زغال بودم از وقتی ازدواج کردم سفید شدم😅

یا اصلا ارایش قشنگ و استایل اینا بلد نبودم با شوهر کردن یاد گرفتم و با آرایش به حدی قشنگ میشم همه فکر می‌کنند چقدر ناز و🤣

بی شوخی ولی بعضیا لاغر ان چاق میشن خوشگل میشن بعضیا تپل ان لاغر میکنن طی همون قشنگم میشن یا یکی میاد یکدفعه ابرو هاش رو مدلش و عوض میکنه با لب هاش کوچیکه ژل میزنه و دیدی خیلیا غبغب دارن و واقعا گند میزنه به چهره وقتی میرن زاویه خط میندازن قشنگ یه تغییر درست حسابی میکنن

خود من زغال بودم از وقتی ازدواج کردم سفید شدم😅یا اصلا ارایش قشنگ و استایل اینا بلد نبودم با شوهر کر ...

شوهرت پولداره؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.