باراناسالاری مدیر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3046 عنوان آزمایش ان تی ام مشکل داره😪😪😪😪 | مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 99 پست سلام دوستان، آزمایش ان تی ام نرمال نبود دکتر ی سونو داپلر برام نوشت گفت اگه نرمال نباشه باید سقطش کنم، کسی مثل من بوده؟ حالم داغونه تو رو خدا راهنمایی کنید دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون 1399/03/24 | 17:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلسترانگورقرمز عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 7639 بچه ها چند هفته باید بری ان تی من هشت هفته هستم امروز ی سونوی روتین دادم از ۱۱ هفته تا ۱۳ هفته و ۶ روز بازه زمانیشه اما خب بهترین تایم هفته ۱۲ خوبه ک بری چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
باراناسالاری مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3046 دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
باراناسالاری مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3046 عدد ان تی رو من ۱/۳ می خونم خوبه که عکس ازمایشت کامل نیس سلام عزیزم عکسای آزمایشمو کامل فرستادم نگاش میکنی؟ دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
باراناسالاری مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3046 عزیزم برگه سونو گرافی ان تی و عکس سمت ریسک ها رو بذار سمت نموداره دوست عزیز عکسا رو گذاشتم نگاش میکنی؟ دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
باراناسالاری مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3046 عکسشو بزاز دختر دارن میگن بچتو باید سقط کنی هیچیم نمیدونی؟؟عکسشو بزار ببینم دوست عزیز عکس گذاشتم، ی نگاهی میکنی؟ دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
باراناسالاری مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3046 عزیزم شما سونو ان تی و پشت سرش آزمایش خونی ک انجام دادی بایییید میرفتی دکتر تفسیرش میکرد برات ، تیغه ... دیشب رفتم سونو داپلر گفت هیچ مشکلی نداره، هیییچی؟ الان چیکار کنم؟ دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
باراناسالاری مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3046 دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
دلسترانگورقرمز عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 7639 رو چ حسابی دکتر تشخیص مشکل داده؟؟ هییچ مشکلی نداره این جوابا ریسکات همه عالین چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
دلسترانگورقرمز عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 7639 دیشب رفتم سونو داپلر گفت هیچ مشکلی نداره، هیییچی؟ الان چیکار کنم؟ والا من بخاطر خواهرم دگ حفظ شدم این پروسه و عددارو، جواب آزمایشت مشکل ک نداره هیچ خیلی خوبه چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
دلسترانگورقرمز عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 7639 دیشب رفتم سونو داپلر گفت هیچ مشکلی نداره، هیییچی؟ الان چیکار کنم؟ خداروشکر نگران نباش از دوران بارداریت لذت ببر ، سونو آنومالی ام برات انجام داد دیروز؟ همون ک همه اعضای بدن جنین جفت بند ناف .... رو دقیق نگا میکنه چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
zahra78___ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 3787 ازمایشات خوبه که.واسه چیگفته مشکل داره؟ خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
باراناسالاری مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3046 من ازمایش شما رو نرمال می بینم یک به ۱۱۷۰ زده سندرم داون رو چرا دکترم انقدر منو ترسوند، خدا شاهده مردنو زنده شدم، سونو داپلرم گفت هیچ مشکلی نداره دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
باراناسالاری مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3046 رو چ حسابی دکتر تشخیص مشکل داده؟؟ هییچ مشکلی نداره این جوابا ریسکات همه عالین واااای خدا از دیروزه ک دکتر گفته مردمو زنده ام دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون