2777
2789
عنوان

فردا نمیخام برم اردو چجوری راضیشون کنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 42 پست
ببین سیسی بچها دو زنک اولو نیستن،بعدم فقط من باید امتحان بدم و دونفر دیگه ،چون ما هفته پیش امتحان ند ...

چون خودم اینارو گذروندم🫡🥲من فارغ‌التحصیل انسانی ام

گفتم که می گیره نمرشو نمی زاره نگران نمره نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ولی خب خودم میخونم یه سری درسارو،،،هیچ نیازی به کلاس ندارم واقعا

مث منی پس ولی نمیشه پیچوند اونم دولتی رو مث سگن 

ببین من اینکارو می کردم از تایم مدرسه برای استراحت و خوش گذرانی استفاده می کردم برو خونه بخون

مث منی پس ولی نمیشه پیچوند اونم دولتی رو مث سگن ببین من اینکارو می کردم از تایم مدرسه برای استراحت و ...

اره منم 

سر همین همیشه دعوام نیشه با ناظم و مدیر✨💔😂

ولی خب برام مهم نیست،چون فقط یه بار میتونم این روزا رو تجربه کنم،هرکی هرچی میخاد بگه...دلم میخاد به حرف دلم گوش کنم

دقیقا منم بعد از ظهر تو خونه خودم میخونم

اره منم سر همین همیشه دعوام نیشه با ناظم و مدیر✨💔😂ولی خب برام مهم نیست،چون فقط یه بار میتونم این ر ...

به حرف دل گوش کردن تا جاییه که بهت آسیب نزنه 

به هر حال اگه هدفت دانشگاش میان ترم هارو سخت نگیر پایان ترم هارو بچس مخصوصا خرداد که دیگ معلم نمی تونه کاری کنه 

ولی خب بچه مواظب نمره انضباطت هم باش

نمیشه که،نمیدونم چرا ولی نمیشه،الان این مدزسه ای که هستم واقعا بهترین مدزسست برا رشته ی من،،بهتر از ...

بچگی هم وسط کلاس راه میرفتی؟؟؟ولی این چه اردویی هست که اجباریه؟مگه میشه اجباری ببرن اردو..شاید پدر و مادر کسی راضی نیست...اگه خدا نکرده اتفاقی بیافته میخوان چکار کنن؟

...
بچگی هم وسط کلاس راه میرفتی؟؟؟ولی این چه اردویی هست که اجباریه؟مگه میشه اجباری ببرن اردو..شاید پدر و ...

نه ولی میایستادم،اصلا نمتونستم بشینم،،،اینم بگم که من با بچگیم ۱۸۰درجه فرق کردم،بچگیم خیلییییی آروم بودم بیش از حد،،،الان بیش از حد شیطون شدم💔🥲

نه خب فقط در حالتی میشه نری که پدر مادرت اجازه ندن،در غیر اینصورت باید بری

راهپیمایی روز دانش آموز😂😂