2777
2789
عنوان

آزمایش ان تی ام مشکل داره😪😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 99 پست
والا من بخاطر خواهرم دگ حفظ شدم این پروسه و عددارو، جواب آزمایشت مشکل ک نداره هیچ خیلی خوبه 

خدا خیرت بده، از دیروزه دیوونه شدم بس ک گریه کردم

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
خداروشکر نگران نباش از دوران بارداریت لذت ببر ، سونو آنومالی ام برات انجام داد دیروز؟ همون ک همه اعض ...

آره انجام داد، ب چند روش مختلف، خدا رو شکر گفت هیچ مشکلی نداره، همه جاش خوب بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایشات خوبه که.واسه چی‌گفته مشکل داره؟ 

والا فقط میخواسته منو روانی کنه از دیروزه ک اشکام بند نمیاد الانم برا ی دکتر دیگه نوبت گرفتم، اونم ببینه، ممنون از کمکتون

نبابا هیچ مشکلی نیس اصن نگران نباش نی نی کاملا سالمه انشالله با سلامتی میاد بغلت

ممنون عزیزم، خیلی امیدوارم کردی، بعد فوت مامانم تنها دلخوشیم همین جوجویه تو شکممه

ممنون عزیزم، خیلی امیدوارم کردی، بعد فوت مامانم تنها دلخوشیم همین جوجویه تو شکممه

عزبزم خدا مادر گلتو بیامرزه منم باردارم انشالله خدا بچه هامونو صحیح و سالم بهمون میده❤

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

دوستای گلم، از همه تون ممنونم بابت کمکی ک بهم کردین، امشب ی دکتر دیگه رفتم اونم حرفای شما رو تایید کرد و گفت هیچ موردی نداره بچه خدارو شکر

دوستای گلم، از همه تون ممنونم بابت کمکی ک بهم کردین، امشب ی دکتر دیگه رفتم اونم حرفای شما رو تایید ک ...

خدارو شکر عزیزم .اون دیگه چه دکتری بوده😑

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد