2777
2789
عنوان

آزمایش ان تی ام مشکل داره😪😪😪😪

922 بازدید | 99 پست

سلام دوستان، آزمایش ان تی ام نرمال نبود دکتر ی سونو داپلر برام نوشت گفت اگه نرمال نباشه باید سقطش کنم، کسی مثل من بوده؟ حالم داغونه تو رو خدا راهنمایی کنید

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی پیش میاد خیییلی زیاد که سلفری یا امینو سنتز انجام میدن از هر ۱۰۰ نفر ۹۹ نفرشون بچه هاشون سالمه.این دوتا ازمایشو یک کدومشو انجام بده عجله  نکن به امید خدا سالمه

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
چه مشکلی داشت؟؟برای چی‌امینو‌سنتز یا سلفری برات ننوشت؟؟

گفت خیلی دیر آوردیش الان تا شنبه فقط فرصت داری تا بهت مجوز سقط بدن

وا ان تی مشکل ااره چرا سقط کنی ب این زودی. ازمایش خون دادی؟ واس اطمینان امنیوسنتز انجام میدن

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
گفت خیلی دیر آوردیش الان تا شنبه فقط فرصت داری تا بهت مجوز سقط بدن

خب تا ازمایش امنیوسنتز نداشته باشی ک مجوز سقط نمیدن

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.

عزیزم طبق تیکرت شما باید ۱۷ هفته باشی منظورت غربالگری دومه؟ به نظرم حتما از دکترت بخواه ازمایش بنویسه . ازمایش سلفری بده تا جوابش  زودتر بیاد.مشکلش چیه که گفته سونو بده به جای ازمایش

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
وا ان تی مشکل ااره چرا سقط کنی ب این زودی. ازمایش خون دادی؟ واس اطمینان امنیوسنتز انجام میدن

خیلی ناراحتم بعد دو سال ناباروری تازه حامله شدم، چون دیر بردم آزمایشو فرصت برا تکرار نیس

عزیزم طبق تیکرت شما باید ۱۷ هفته باشی منظورت غربالگری دومه؟ به نظرم حتما از دکترت بخواه ازمایش بنویس ...

تازه غربالگری دوم که از ۱۸ هفته تا ۲۱ هفته اس