2777
2789
عنوان

آزمایش ان تی ام مشکل داره😪😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 99 پست
دکتر گفت ۱۹ هفته، 

همین امروز برو دکتر واست بنویسه بعدم فکر کنم اگه زودتر بخوای جوابشو یه مقدار هزینه بیشتر میگیرن زود جواب میدن.

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
اره غربالگری دوم سونو نداره فقط ازمایشه

🙄🙄🙄الان تو گوگل زدم میگه همون تو ۱۸ تا ۲۰ هفته انجام میشه. اسم دیگه ی غربالگری دوم آنومالی هست. 

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی پیش میاد خیییلی زیاد که سلفری یا امینو سنتز انجام میدن از هر ۱۰۰ نفر ۹۹ نفرشون بچه هاشون ...

دکتر ننوشت،  چیکار کنم؟

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
نه کی گفته انومالیم هست

من از دکترم پرسیدم گفت غربالگری اول خوبه نیاز به غربالگری دوم‌نداری .انومالی برو

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
من از دکترم پرسیدم گفت غربالگری اول خوبه نیاز به غربالگری دوم‌نداری .انومالی برو

خب تو موردت خاص بوده

وقتی ان تیش مشکل داره همه رو باید انجام بده و جواب همه باید با هم مطابقت داشته باشه

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
وا ان تی مشکل ااره چرا سقط کنی ب این زودی. ازمایش خون دادی؟ واس اطمینان امنیوسنتز انجام میدن

دکتر گف برو سونو داپلر

نمیدونم ی چیزیشو گفت بالاست نرمال نیس

عکسشو بزاز

دختر دارن میگن بچتو باید سقط کنی هیچیم نمیدونی؟؟عکسشو بزار ببینم

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
خب تو موردت خاص بوده وقتی ان تیش مشکل داره همه رو باید انجام بده و جواب همه باید با هم مطابقت داشته ...

بله میدونم واسه همین میگم اگه ازمایشش مشکل داشت باید ازمایش دومو میرفت 😟

عکسشو بزاز دختر دارن میگن بچتو باید سقط کنی هیچیم نمیدونی؟؟عکسشو بزار ببینم

الان خونه نیستم، امشب بزارم نگا میکنی؟ شما سر در میاری؟