2777
2789
عنوان

کمک . کسی بخیه زایمان طبیعی اش باز شده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 43 پست
برای من بخیه های بیرونی باز شده بود رفتم بهم چنتا پماد و اینا دادن،اگ‌ بخای دوباره بخیه بزنن باید زخ ...

من نمیدونم ک والا . رفتم بهداشت چنان ماما دید اوه اوه کرد گفت کلا همه اش باز 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دوستان اینجا میپرسم شمایی که زایمان طبیعی کردین راضی هستین؟

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...
من نمیدونم ک والا . رفتم بهداشت چنان ماما دید اوه اوه کرد گفت کلا همه اش باز 

پس حتما یه سر برو پیش دکترت،ولی فک نکنم دوباره بخیه بزنن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه عزیزم بخیه نکرد اول یه دوره بهت دارو و پماد میده اگه با اونا خوب نشد که صد در صد خوب میشه بعد دوب ...

اگر خوب نشد بخیه میکنن.  یا در نهایت باید بخیه رو بزنم متوجه نشدم

نه اگه دوباره بخیه کنن بی حس نمیکنن همینجوری میزنن 🤐😨

اهان . پس زخم باز میمونه ک . مال من وحشتناک از کجا تا کجا جر خوردم 

ببخشید دوستان اینجا میپرسم شمایی که زایمان طبیعی کردین راضی هستین؟

آره شکر خدا،ولی بعد زایمان یه عمل زیبایی هم انجام بده اگه واست مهمه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اهان . پس زخم باز میمونه ک . مال من وحشتناک از کجا تا کجا جر خوردم 

چنروزه زایمان کردی گلم