سلام دوستان من تک بچه ام و ۲۰ سالمه مامانمم یر یه سری مشکلات بچه دار نمیشه حالا نمیدونم ۱۰۰ درصد یا نه هی ام همه میگن بهش بچه بیار بچه بیارررر وقتی یکی اینجوری میگه دلم میخواد بزنم تو دهنش حالا فهمیدم که حتی تا وقتی ام که من میخواستم دیپلم بگیرمم قصد داشتن بچه بیارن ولی نشده الان میگه دیگه نمیخوام ولی من میترسم به من اینجوری گفته میشه راهنماییم کنید چی بگم که مطمئنا منصرفش کنم آخه خودشم اصلا کشش بارداری نداره ناراحتی معده و روده و کم خونی داره چه اصراریه آخه اونم از اطرافیان آخه واقعا بیخود اون ۱۸ سالش بشه من ۳۸ سالمه😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه پدرومادرت تصمیم گرفتن بیارن خیلی خوبه چرا دوست نداری خواهریابرادر؟؟؟مطمئن باش حتی اگه ۱۰ ساله هم بشه و اختلاف سنیتونم زیاد باشه باز وجود خواهربرادر خوبه