2777
2789
دوستای گلم الان فقط تنها غصه زندگیم اینه که آدمی مث من که تو زندگیش اینقدر تلاش کرده و انسانیت براش ...

اینطوری فکر نکن زمین خیلی گرد و کوچیکه یه جایی یه جورری خدا حالشو میگیره که اصلاااا باورت نمیسه اینو جدی میگم

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

خدایی تو این مدت که من نامزدش بودم کوچکترین بی احترامی به خودش و خونوادش نکردم

خودشم در ظاهر رفتار بدی با من نداشت حتی اوایل خیلی هم ابراز علاقه میکرد ولی بعد از ی مدت رفتارش عوض شد 

مثلا میخواست منم مث بقیه خودمو تو جمع نشون بدم از سر و کولش بالا برم، ظاهر سازی کنم... منم نمیتونستم

خودمم بابت این موضوع تا راحت بودم ولی دست خودم نبود

البته اینم بگم این همه توجه به ظاهر و تظاهر به خوشبختی در هیچ منطقی مهم نیس ولی برا اینا بود

بعدم خودش ی عمر منو اینجور دیده بود و شناخته بود، بارها هم خودمو و خانوادم همه چیزو با جزئیات براش گفتیم که اگر براش مشکلیه همون اول تموم شه ولی این آقا و خونوادش احساساتی عمل کردن و در آخر هم فقط من ضربه خوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هم حرمت نگه نمیدارن و هنوز سعی در آزار من دارن

آدمی که هیچ تقصیری نداشته، تازه از طرف ی آدم بدرد نخور که از خودش هیچی نداره طردم شده

باورتون نمیشه چقدر فامیل از اینکه کار ما به جدایی کشید خوشحال شدن و چه حرفت که نزدن 

منم تا دو سال افسردگی خیلی شدید داشتم، فقط میرفتم تو اتاق درو رو خودم میبستم، گریه میکردم ،  غدا نمیخوردم...

خیلی روزای بدی بود ولی بعدش تصمیم گرفتم باز ادامه تحصیل بدم 

هنوزم که هنوز اثرات بد این تصمیم اشتباه و بدی کردن دیگران تووزندکیم هست...

مخصوصا وقتی اتفاقی جایی ببینمشون، اینقدر که بهم فخر میفروشن 

[QUOTE=140010033]اینطوری فکر نکن زمین خیلی گرد و کوچیکه یه جایی یه جورری خدا حالشو میگیره که اصلاااا باورت نمیسه اینو ...[/QUOTEولی روز به روز حالش و زندگیش بهتر میشه 

فقط منم که همش دارم درجا میزنم 

چقدر تو شبیه منی خداااااااا منم بچه بودم تصادف کردم پام کاملا له شد . یه انگشت پامو کامل قطع کردن ب ...

چه خوب که شما حرف منو درک میکنی

خدایی من تو همه چیزای دیگه از بقیه بالاترم 

ازدواج برام مهم نیس دیگه من شرایطمو پذیرفتم

ولی تحمل این چیزا واقعا برام سخته گاهی

چه خوب که شما حرف منو درک میکنی خدایی من تو همه چیزای دیگه از بقیه بالاترم  ازدواج برام مهم ن ...

فداسرت درست میشه امیدت بخدا باشه افرین به اراده ت 💚

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼

تو این چند سالم چندین نفر مساله خواستگاری رو مطرح کردن ولی من حتی اجازه ندادم کسی بیاد خونه

به شدت ترسیده شدم 

آدمی که اینقدر ادعای دوس داشتن داشت و مشکلمو میتونست و فامیل بود اینکارو کرد دیگه وای به حال بقیه

متاسفانه من با وجود اینکه خیلی از اون سر ترم ولی بخاطر این مشکلم این امکان برام نبوده  اون چند ...

چقدددد بعضیا پررون   نفرین و بد خواستن دوسر داره واگرم به ناحق باشه که مطمعن باش  یه روزی  میبینی که هرچی براتو خواسته سرش میاد   انقدم راجع بهش فکر نکن  به نداشته هات  یا اینکه نتونی    چون به هر چی بیشتر فکر کنی جذب میکنی    اعتماد بنفس داشته باش تو اجتماع باش خودتو نشون بده  تا کیس  خوب ازدواج جور بشه با غصه خوردن و تو خونه نشستن و فقط دعا کردن چیزی عوض نمیشه  بعدشم شما مشکلت حاد نیست که  بابا یارو با صورتی که داغونه از اسید بهترین ازدواجو داره برا اینکه اعتماد بنفس داره   سرتو بالا بگیر و به خودت ایمان داشته باش 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
تو این چند سالم چندین نفر مساله خواستگاری رو مطرح کردن ولی من حتی اجازه ندادم کسی بیاد خونه به شدت ...

اتفاقا همیشه ادم از فامیل و اشنا بیشتر میخوره   تا غریبه

الان هم حرمت نگه نمیدارن و هنوز سعی در آزار من دارن آدمی که هیچ تقصیری نداشته، تازه از طرف ی آدم بد ...

من به جات بودم یه بار که با زنش میدیدمش بهش میگفتم چطور با این خل و چل سر کردی من چند ماه باهاش نامزد بودم چند ساله درگیر اینم چرا اجازه دادم ادم بیشخصیتی مثل این بیاد خواستگاریم