2777
2789
من یه نفر  رو دیدم که یه کم بکینگ پودر هم زد گفتم چرا گفتش:وقتی جوج ها کباب بشن نرم تر و پفدار ...

استفاده نکردم تاحالا ولی دیدم تو کوکو سبزی مجلسی میزنن که پف کنه 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

راستی ادویه ها رو با پیازه خورش تفت بدید که عطر و طعمش باز بشه😊

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه اسپزی میکنم خیلی بلدنیستم‌کسی بهم یاد ندادخودم ولی براماکارونی یک دوقسمت کنید هرچی بیشتر تیکه بشه لهت ترمیشه دوم حتما دمی بزارید روسرقابلمه واصلا برادم توماکارنی اب نزنید عالی میشه 

برالعاب ابگوشتم ازهمون سیبی داخلش یکم له کنیدبریزیدتوش 

برا مزه خورشتم میتونید اساره قلم بریزیدتوقالب یخ توفربزر یخ بزن هرباراستفاده یکی بندازید توش عالی میشه 

من تازه اسپزی میکنم خیلی بلدنیستم‌کسی بهم یاد ندادخودم ولی براماکارونی یک دوقسمت کنید هرچی بیشتر تیک ...

امیدوارم یه آشپز حرفه ای بشی خانم گل

ممنون از نکات خوبتون  

ببخشید اینقدر سوال میپرسم گلم شما تهرانی!؟ آخه پسر من بهمن ماه به دنیا اومده شوهرم میخواست شناسنام ...

اره عزیزم تهرانم

امکان نداره حتما نخواسته اسمشو بزار رایان بهونه اورده وگر ن منم شوهرم شناسنامشو گرفت یه ساعته هن بهش شناسنامه دادن

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
اره عزیزم تهرانم امکان نداره حتما نخواسته اسمشو بزار رایان بهونه اورده وگر ن منم شوهرم شناسنامشو گر ...

نمیدونم والا حتما نمیخواسته

ولی اخه خودش گفت رایان بذاریم 🤤⁦☹️⁩

مرسی عزیزم ببخشید وقتتو گرفتم

نمیدونم والا حتما نمیخواسته ولی اخه خودش گفت رایان بذاریم 🤤⁦☹️⁩ مرسی عزیزم ببخشید وقتتو گرفتم

خواهش

ولی همچین چیزی امکان ندازه که نزارن

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
خواهش ولی همچین چیزی امکان ندازه که نزارن

آخه میگفت گفتن بخشنامه تازه اومده که این اسم غریبه قبولش نکنین حتی اینم گفت که گفته شاید یه ماه دیگه این بخشنامه رد بشه شایدم نشه

خدا برات گل پسرتو حفظ کنه سالم وسلامت عزیزم😘

آخه میگفت گفتن بخشنامه تازه اومده که این اسم غریبه قبولش نکنین حتی اینم گفت که گفته شاید یه ماه دیگه ...

نمیدونم ولی تو سایت یه بررسی کن فکر نکنم