2777
2789

توی سبزی آش سیر سبزی زیاد بزن جدا از سیرداغ 

برای عدسی نصف مقدار عدس رو جو پوست کنده بریز و پیازداغ و رب و آویشن و نمک و زردچوبه و فلفل بزن و آب ببند بذار جا بیفته وسطاش سیب زمینی نگینی بریز داخلش با گلپر بخور و ابلیمو

وقتی میخواهید بندری درست کنید سیب زمینی نگینی رو سرخ کنید نزدیک سرخ شدن چندتا گوجه بریزید تا با اب گوجه پخته بشه .برا ساندویج مرغم همینطور .

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکته قرمه سبزی هم بگین دوستان من فردا قرمه میخوام بزارم

تو قرمه سبزیت بیست دقیقه آخر یهقاشق سر خالی رب انار خونگی بریز( کارخونه ای فایده نداره) خیلییییی لعاب میده تو مزه اش هم بی تاثیره

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

نکته قرمه سبزی هم بگین دوستان من فردا قرمه میخوام بزارم

۵ دقیقه مونده خاموش کنی،،شنبلیله خشک شده

رب الو یه قاشق وقتی یکم رب رو تفت میدی که خامی اون گرفته بشه

یه نفر یه بار یه چیزی به من گف که حالا شاید واسه شما تکراری باشه،امیدوارم کاربردی باشه براتون

اینکه موقعی که خورشت درست میکنیم

اولا دو تا پیاز بزرگ نگینی خرد بشه

ثانیا موقعی که پیاز و گوشت و ادویه رو تفت میدین درب قابلمه رو بزارین و شعله رو کم کنید حدود ۱۰ دقیقه ای(حالا بازم نگاه کنین خودتون  چون زمان نگرفتم ) بعد میبینید که پیاز اب انداخته انگار با گوشت و زردچوپه خوب مزشون به خورد هم رفته

و اینکه خورشت رو بزارین جا بیفته از زودپز بهتره به نطر من البته 

راستی یه نکته خیلی مهم بهش رسیدم

اول غذا رو نذر یکی از ائمه درست کنید(غذاتون هم نذری میشه) و داشتن وضو رو هم شنیدم خوبه

و اینکه واقعا تاثیر داره با عشق درست کنید

ممنونم از دوستانی که نکاتشون رو بیان کردن

میشه لطفا بگین چی واسه جوج خوبه؟

پیاز .فلفل دلمه ای خرد شده.زعفران دم کرده و ماست پیازم نباید رنده کنی چون میسوزه موقع سرو لیمو بزار و اینکه الان یه سری ادویه جوجه هست که فروشگاهها دارن از اونا هم میتونی استفاده کنی

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
پیاز .فلفل دلمه ای خرد شده.زعفران دم کرده و ماست پیازم نباید رنده کنی چون میسوزه موقع سرو لیمو بزار ...

من یه نفر  رو دیدم که یه کم بکینگ پودر هم زد

گفتم چرا گفتش:وقتی جوج ها کباب بشن نرم تر و پفدار میشن

خانم ها کسی استفاده میکنه؟؟