2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازوقتی دارو میخوری دیگ تشنج نکردی؟

چرا اتفاق افتاد ولی وقتی استرس شدید بخاطر درسام وارد شده.اخه رشتمم سخته.ولی یاد گرفتم باش کنار بیام.بیمار صرعی رو باید بشون روحیه داد.من خیلی راجه بهش سرچ کردم.و خب یه مشاورم میخوام برم.به نظرم پدر و مارر نقش اساسی رو دارن که هوای فرزندشون رو داشته باشن.ولی خب شخصی که صرع داره خیلی بدش میاد که خانوادش ابن موضوع رو مدام تکرار کنن و بهش بگن تو بیماری.باید غیر مستقیم هواشون رو داشت.ورزش هم برا روحیشون خیلی خوبه.البته ورزش بی خطر.

آخه کدوم پسری قبول میکنه با دختر مبتلا به صرع ازدواج کنه. اصلاً هم آشنایی نداشتم باهاش نمیدونم چرا ا ...

خب تصور جامعه نسبت به صرع اشتباهه.باید بیشتر مطالعه کنید راجه بهش.منکه خودم خواستگار دارم و حتی خود شخص هم میدونه و بهش گفتم و هنوز هم خیلی دوسم داره،ولی من خودم آماده ازدواج نیستم که به نظرم همین صرع مشکل حاد زندگیمه که خودمم برا خودم بزرگش میکنم برا همین مشاوره میخوام برم.البته صرعم از نوع حسی هست و تشنج نداره.

تا کی باید دارو بخوری؟

اینطور که معلومه و از دکترم پرسیدم تا اخر عمر.البته یه مورد از بچه ها تو دانشگاه دیده بودم و یه گفت و گویی کوتاهی با این شخص داشتم که میگفت بعد چهار سال دارو رو قطع کرده بود و خوب شده بود.

خیلی خوبه روحیت رو حفظ کردی ما که خیلی افسرده شدیم.

دیگه حفظ نکنم چیکار کنم😅.سختم که هست ولی توکلم به خداست.بالاخره شما مادرید و خب طبیعیه که نگران فرزندتون باشید.ولی اگر شما روحیتون رو حفظ کنید خیلی به فرزندتون کمک میکنید.ان شاء الله که شفا پیدا کنندو همچنین همه ی بیماران.

یبار پارسال تیرماه الانم دوروز پیش...دارو داد پارسال بخاطر عوارضش ندادیم...از یه طرفی خیلی هم تبلت ب ...

خانم عزیز تحت نظر دکتر باید باشه بچه اتون. عوارض خود تشنج میلیون ها بار بیشتر از دارو هست. با آینده بچه اتون چرا بازی می کنید. خیلیا دارو میخورن و بعد ک خوب شدن دکتر دارو رو قطع میکنه خودش

صرع حسی چیه؟

صرع حسی همون مات زدگیه.که قسمتی از مغز تحریک میشه که مربوط احساسات شخصه.مثلا من تو این دوران یه استرس کاذبی میگیرم و ناحیه لبم احساس بی حسی میکنم و کلا حس خوبیم نسبت به ادم های دور و برم ندارم و مثلا این احسایم تا ۶ روز شاید طول بکشه.نسبت به نور چراغ یا نورای چشمک زن هم حساس میشم.یا حتی نسبت به تن صدای بعضی افراد که مثلا با دیدن اون نور یا شنیدن اون صدا اون مات زدگی برام اتفاق میوفته و خودمم میفهمم که الان تو اون حالتم و نمیتونم مثلا حرف بزنم اگر چیزی بگم هذیون میگم

بادکش خوبه عزیزم؟ من روی حرکات و حافظه ام هم اثر گذاشتع متاسفانه

تجویز دکتر طب سنتیه.دکتر طب سنتی میگه صرع از کم خونیه شخص هم هست.من مثلا خودم نزدیک دوران قاعدگی اگر قرار باشه صرعم اتفاق بیوفته میشه.خیلی این دو به هم ربط دارن.آمار هم میگه تعداد مبتلایان به صرع تو خانوما بیشتر از آقایونه.