2777
2789
تجویز دکتر طب سنتیه.دکتر طب سنتی میگن صرع از کم خونیه سخص هم هست.من مثلا خودم نزدیک دوران قاعدگی اگر ...

آره من از یه هفته قبل قاعدگی حالم بد میشه. فکر کنم بخاطر هورمون هست تا کم خونی. هورمون ها بالا پایین میشن و حمله دست میده. من دکتر جدیدم یه دارو داده که قبل پریود بخورم. این دفعه استفاده کردم بهتر از قبل بود حالم.دکترمم گفته گرمی بخورم. 

شما صرع دارید؟از چه نوعش؟

آره از نوع کانونی اما بعد صرع دچار فلج تاد میشم بیشتر وقتا. البته حرکاتمم کند کرده و دچار اختلال حرکتی شدم و حافظه امم و صحبت کردنم که موقعی خسته میشم دیدنیه اصلا. قبلا اینجور بودم بعد یه مدت بهتر شدم. الان هم امیدوارم باز مث قبل اختلال حرکتیم خوب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من از یه هفته قبل قاعدگی حالم بد میشه. فکر کنم بخاطر هورمون هست تا کم خونی. هورمون ها بالا پایین ...

به منم اتفاقا قرص دادن برا قبل پریودی ولی نخوردم.نمیخوام دوز زیاد دارو بخورم.ولی این سری رفتم دکتر باید بگم دوباره بنویسه بخرم.گفتم یکمم احساس افسردگی دارم یه دارو دیگم برام نوشت.اونم نخوردم😑

به منم اتفاقا قرص دادن برا قبل پریودی ولی نخوردم.نمیخوام دوز زیاد دارو بخورم.ولی این سری رفتم دکتر ب ...

سعی کن داروهاتو بخوری. من ک کانون های تشنج شبیه پلاک شدن و توی ام آر آی مشخص هستن

چه دارویی داده؟بعد مصرف دارو هم تشنج میکرد؟؟علت تشنجش چیه

تشنجش بدون علت وتب، فنوباربیتال وکلوبازام،نه الحمداللع، ولی خب تشنج انواع داره، فرق میکنه، ولی خواهشا به خاطر این حرف عوارض دارو،درمان رو قطع نکن. 

ممنون راهنمایی کردی خیلی ذهنم درگیرشه.

خواهش میکنم.ولی مطمئن باشید این بیماری مانع پیشرفت کسی نمیشه.من الان ارشد فوتونیک میخونم و از لحاظ هوشیم خوب هستم.یا یه دوست عزیزمون که تو بحث شرکت کردن ارشد زبان دارن و تدریس هم میکنن.تو طول تاریخم اشخاص معروفی و موفقی مبتلا به این بیماری بودن از جمله سقراط حکیم و نقاش معروف ونکوگ و خیلی از مشاهیر کنونی.توکلتون به خدا😉

دکتر کرد افشاری کسی نتیجه گرفت ازش که میخواین برید؟

خب.تو برنامه صبحی دیگر که میان به نظر خیلی با تجربه هستن.چون تحصیلات دانشگاهی هم دارن.به همین دلیل پیش ایشون میخوام برم