2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تشنج میکنه؟؟بدون علت؟

کلاس چهارم چشماش مات میشد بردم دکتر گفت صرع کوچیکه دارو که داد کنترل میشد ولی ندادم بهش سهل انگاری کردم تا کلاس ششم که تشنج شدید کرد 

تا حالا چهار بار تشنج کرده که همشم به خاطر نخوردن دارو یا عوض کردن دارو بوده 

عزیزم چند سالتونه  میشه یه خورده بهم اطلاعات بدید خیلی نگران آیندش هستم

۲۴ سالمه.صرع انواع مختلف داره.یه شکلش همین تشنجه.و خب دو نوع دیگش هم صرع حرکتی و حسی هست که فقط نقطه ای از مغز به صورت متمرکز تحریک میشه ولی هنگام تشنج همه مغز درگیر میشه.درصد افراد مبتلا به این بیماریم در جهان زیادن.جای نگرانی نیست.من خودم چهار ساله لوبل مصرف میکنم و کاملا بیماریم کنترل شده ولی هنوز قطعش نکردم چون فکر میکنم ارثی باشه در من.بخاطر همین فکر میکنم باید تا اخر عمرم بخورم.ولی خب عمل هم میکنن برای درمان کاملش که من هنوز همچین تصمیمی ندارم.صرع مانع از پیشرفت کسی هم نمیشه.الان خود من ارشد میخونم.به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.بعضی شهرها انجمن درمان بیماری های صرع هست که با مبلغ کمتری ویزیت میکنند.در اصفهان هم دکتر مهوری معروف هستن.

اپی وال ودپاکین.خوبه نرمال مشکلی نداره.فقط کل شبانه روز پای تبلت

امواج گوشی و وای فای هم برا بیماران صرع خوب نیست.خواب شبشون هم باید زود باشه.استرس هم کمتر باید بشون وارد بشه تا امید به درمان کاملش باشه

اصلا اینطور نیست.صرع هیچ مشکلی نه برای تحصیل و نه ازدواج و فرزند آوری ایجاد نمیکنه.نگران نباشید.

آخه کدوم پسری قبول میکنه با دختر مبتلا به صرع ازدواج کنه. اصلاً هم آشنایی نداشتم باهاش نمیدونم چرا اینطور شد