2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی اطرافمون پراز معجزه ست...

همه چیز

ولی یبار اشکم دراومد به خاطرش

اونم وقتی بود که توی دانشگاه بودم باید شهریه میریختم به حساب ۴۰۰ وخورده ای بود

از کارتم خبر داشتم که توش پولی نیست

از مامانمم خبرداشتم پولی نداره

اگه پول نمیریختم حساب اون ترم حذف میشدم

وقت انتخاب واحد برای ترم بعدم داشت تموم میشد

از هیچ جایی امید نداشتموبه هیچکسم نگفته بودم پول لازمم

کارتمو زدم موجودی بگیرم دیدم به اندازه ی شهریه م پول توحسابمه...اون لحظه فقط تونستم گریه کنم..چون هیچکس جز خدا نمیدونست من برای چه بیتابم

[QUOTE=137882356]زندگیم سر ی دعوای الکی نابود شده و دارم جدا میشم [/QUOTEاگه دوسش داری تلاشتو ب ...

خیلی طولانیه اما واقعا نمیشه کاری کنم فقط دعا 

ی شب خواب سورهی نصر رو دیدم کسی میدونه تعبیرش چیه؟

نظر کردم  معمولا چیا مردم نظر میکنن؟

صلوات قران هرکدوم که میتونی . اها یه چی تازه یادم افتاد یه ذکری هست هفت هزار بار بگو لا الاه الا الاه . خداییب بجز الاه نیس به معنیشم دقت کن با حضور قلب . یه چیز از خدا بخاه هرچب بگی نه نمیاره

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون
سعی کن خودت نجاتش بدی

شوهرم خیلی مغرور و غده دیگه خسته شدم از بس من پیش قدم شدم قهر کردن شده عادتش واسه رسیدن به خواسته های زور گویانش من پیش چند تا مشاور رفتم همشون میگن زندگی تلاش دو نفر رو میخواد ی نفر فایده ای نداره و گفتن دیگه اصلا تو پیش قدم نشو