2777
2789

اره دختر نهصد گرم بود نه شیر میتونس بخوره نه گریه درست حسابی . کلا پنجاه پنجاه بود همه فک میکردن میمره الان سه سالو نیمشه خانومیه واس خودش . قبل بارداری همیشه میگفتم خدایا معجزه نشونم بده اخ چطور میشه از منی بچه میشه چنان معجزه ای نشونم داد تا مغز استخوانم فرو رف

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی خدا بهم نعمت داده اما معجزه یعنی وقتی فکرش رو هم نکنی ی طوری شه که فکر نمیکردی بشه 

من یکبار خدا جوری برام معجزه کرد که همون لحظه سجده شکر کردم حتی بهش فکر میکنم میگم فرای معجزه بود. خدا بینظیره 

آره من یه جایی شرکت کردم امتحان دادم از بین هفتصدو خرده ای فقط بیست و چند نفر پذیرفته میشدن من از خدا خواستم معجزه کنه برام روز نتیجه وقتی کارنامه رو جلوم گزاشتن دیدم نوشته عربی نود درصد با اینکه من عربی حتی یه سوال  جواب نداده بودم چونکه نمره منفی داشت حتی رفتم گفتم این کارنامه من نیست گفتن یک درصدهم احتمال اشتباه وجود نداره مال خودته و اینطور شد که من معجزه آسا وارد اون مکان شدم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
من خیلی خدا بهم نعمت داده اما معجزه یعنی وقتی فکرش رو هم نکنی ی طوری شه که فکر نمیکردی بشه 

خب اینکه عالیه 

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️
میشه اون خیلیی بزرگاشو بگی

باور کن گفتنی نیستن عزیزم وگرنه حتما میگفتم ولی فقط اینو بگم من هم جذبم فوق العاده قویه هم توکلم زیاده به خاطر همین خیلی از چیزها برام معجزه وار اتفاق میوفته 

الان خیلی به معجزه نیاز دارم 

معجزه همون نظرانداختن خداتوهرقسمت زندگیه عزیزم 

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️