2777
2789
شوهرم خیلی مغرور و غده دیگه خسته شدم از بس من پیش قدم شدم قهر کردن شده عادتش واسه رسیدن به خواسته ها ...

شوهرمنم همینطوره..امشب تاپیک زدم باهمین موضوع..من الان تومرحله ی خودخوریم تاکی فوران کنم خدامیدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم خیلی مغرور و غده دیگه خسته شدم از بس من پیش قدم شدم قهر کردن شده عادتش واسه رسیدن به خواسته ها ...

خوب اگه اینجوره همون هفت هزار تایی که گفتم رو بخون و نذر کن شهید ابراهیم خانم نرجس خانم ام البنین کن حاجت میگیری اگه این زندگی به ضلاحت باشه مطمن باش بهت قول میدم که جور میشه اگه نه بهترشو پیدا میکنی .

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون
شوهرمنم همینطوره..امشب تاپیک زدم باهمین موضوع..من الان تومرحله ی خودخوریم تاکی فوران کنم خدامیدونه

شوهر من تک هست واقعا سر ی دعوای الکی ۲ ماه قهر کرد و من به اصرار خانواده مهریم رو اجرا گذاشتم اونم بلا فاصله درخاست طلاق داد

همه به نحوی تو زندگیشون مشگل ذارن هرکی میگه ندارم دروغ میگه . فقط بحث خیانت جداس

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون
شوهر من تک هست واقعا سر ی دعوای الکی ۲ ماه قهر کرد و من به اصرار خانواده مهریم رو اجرا گذاشتم اونم ب ...

خیلی بده که به این مرحله رسیدی...خانواده های خودمون دیگه همه چیوبدتر میکنن..من اصلا به هیچ وجه خانوادمو تو دعواهام دخالت نمیدم معمولابیخبرازهمه جان واسه همین همه ی فشارا به خودم واردمیشه..ولی میدونم اگه خانواده وارد شدن تا تهش میخوان منو بکشونن...

خوب حالا که به این مرحله رسیدی یه قرار باهاش بذار وکاملا منطقی و رسمی باهاش حرفاتو بزن وهمه ی دردایی که تورومجبور به طلاق کردنو بهش بگو..البته فک کنم واستون جلسه مشاوره بذارن که این بهتون کمک میکنه

خیلی بده که به این مرحله رسیدی...خانواده های خودمون دیگه همه چیوبدتر میکنن..من اصلا به هیچ وجه خانوا ...

ما عقد بودیم خود به خود خانواده ها میفهمن سر لج و لج بازی داریم جدا میشیم 

من واقعا دیگه اصلا قدمی برا این آدم بر نمیدارم من همه ی تلاشم رو برا زندگیم کردم خیلییی بیشتر از توانم وقتی اون همه محبت رو ندید دیگه واقعا لیاقت تلاش بیشتر رو نداره تو جلسه مشاوره به مشاور گفته بود اصلا نمیخوام جلسه دو نفره و دیگه اصلا نمیخوام ببینمش

الانم چون من طلاق نمیخوام باید نصف مهریم رو بده لابد مبتونه ۱۵۷ سکه بده 

ما عقد بودیم خود به خود خانواده ها میفهمن سر لج و لج بازی داریم جدا میشیم  من واقعا دیگه اصلا ...

دوران عقد بدترین دورانی بودکه تجربه کردم...شاید باورت نشه من جوری شده بودم که شب حنابندون میخواستم همه چیو تموم کنم..بعد عروسی اوضاعم بهتر شد ولی الانم باز یجور دیگه دارم میسوزم...من تو دوران عقد حتی تامرزخودکشیم رفتم ولی جوری رفتارکردم حتی مادرمم چیزی نفهمید‌..شب عروسی وقتی رفتاراشو دیدن همه هنگ کردن..چون اصلا فکرنمیکردن اینطورباشه

دوران عقد بدترین دورانی بودکه تجربه کردم...شاید باورت نشه من جوری شده بودم که شب حنابندون میخواستم ه ...

خیلیییی بده واسه من دیگه به عروسی نمیرسه احتمال زیاد مامان بابام به هیچ وجههه دیگه نمیزارن برم با این زندگی کنم اونم از اون ور لج خرکی کرده 

😐😐😐یعنی شما دو ساعت قبل اذان سحری میخوری

پیش ما نیم ساعت مونده ب اذان😑

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
خیلیییی بده واسه من دیگه به عروسی نمیرسه احتمال زیاد مامان بابام به هیچ وجههه دیگه نمیزارن برم با ای ...

ان شاءالله خداکمکت کنه..مطمئن باش اگه خدا بخواد دلشو نرم میکنه..سعی کن یکم طولش بدی زود همه چیو نباز لفتش بده ولی جوری که به عزت نفست لطمه ای واردنشه وغرورت نشکنه که فردا بهت سرکوفت نزنه