2777
2789
بحث توقع و اینا نیست اصلا جور نمیشه و ادمی هستم که با هرتیپ شخصیتی نمیتونم زندگی کنم وگرنه کاری به ا ...

چقدر خوبه که به خودشناسی رسیدی و می دونی چی میخوای انشالله که بهترین نصیبت بشه دختر خاله خودمم ۳۶ سالگی ازدواج کرد شوهرشم کپ خودشه واقعااا مشخصه که قسمت هم بودن 

اینم بدون بعضیا به خاطر انتخاب اشتباه تو سن ۳۵ با یه بچه جدا شدن نه پیش پدر مادر احترام و جایگاه دارن نه تو جامعه رفتار درستی میشه باهاشون 

پس خداروشکر که تا الان دم به تله ندادی 

منم بچه بودم فقط میخواستم دستاوردامو زیاد کنم زیادی نمونه باشم که باعث شد فقط روحم فرسایش پیدا کنه انقدری که من روی شوهرم و رفتاراش کار کردم پدر مادرش توی این ۳۰ سال کار نکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوبه که به خودشناسی رسیدی و می دونی چی میخوای انشالله که بهترین نصیبت بشه دختر خاله خودمم ۳۶ سا ...

نمیدونم شاید حق با شما باشه و ازدواج در سن بالا مزیتهایی داره ولی خب اینم هست خیلی حرفا شنیدم گرچه مهم نیست خیلی رفتارا از ادما دیدم خیلیا به خودشون اجازه دادن بخواند به حریمم وارد بشن خصوصا بعضی مردای متاهل کثیف محل کار و اجتماع و ادم وقتی این رفتارا را می بینه نه میتونه جایی بگه و نه میتونه کاری کنه فقط باید تو خودش بریزه مجرد بودن به خودی خودش بد نیست ولی تو جامعه ایران متاسفانه ادمای اطراف شرایط را بد میکنن توکل به خدا دیگه سپردم دست خودش ببینم میخواد چیکار کنه

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

نمیدونم شاید حق با شما باشه و ازدواج در سن بالا مزیتهایی داره ولی خب اینم هست خیلی حرفا شنیدم گرچه م ...

اره عزیزم درست میگی سختیای خودشم داره ولی افرین به شما که انقدر محکمی 👍

انشالله که نام دار باشه سلامت باشه و از همه مهم تر شاد باشه

اما در کل یک جمله میگم شاید به عنوان یک تجربه از یک خواهر بزرگتر و اونم اینه سعی کنیم تو هر شرایطی که هستیم بپذیریمش و لحظات را خودمون شیرینش کنیم ک نخوایم بجنگیم چون وقتی ادم به جنگ و مقاومت با چیزی میره اوضاع بدتر میشه برعکس وقتی بپذیریش و کنار بیای اون شرایط هم به یکباره عوض میشه و این همون تسلیم و رضای الهی هست که خداوند هم تو قرآن بهش اشاره کرده.

آرزو میکنم تو زندگیتون همیشه شاد باشی و شوهرتونم هم نخواه عوضش کنی توجه ات را ببر رو خودت کم کم می بینی اون عوض شده

انشالله هرچی صلاحته اتفاق بیفته به اون چیزی که میخوای فکر کن تا اتفاق بیفته من در مورد شوهرم اینطور ...

بهترین داروی افسردگی واسه هر شخصی حس کردن خدا در کنارش هست و اینکه خدا در یک آن همه چی را عوض میکنه اینو کسی بهتون میگه که تو سن ۱۵ سالگی بخاطر افسردگی روزی یک مشت قرص مصرف میکرده افسرده بودن را خود ما میسازیم وقتی اجازه می دیم حس غم و سرخوردگی در درونمون از حس شادی و نشاط و امید پیشی بگیره.

پیشنهاد میکنم انیمیشن درون و برون را از نت دانلود کنید ببینید تو اون انیمیشن خیلی چیزا را قشنگ نشون میده که ساخته خود ما و ذهن ماست

اما در کل یک جمله میگم شاید به عنوان یک تجربه از یک خواهر بزرگتر و اونم اینه سعی کنیم تو هر شرایطی ک ...

مرسی عزیزم کلا از اولش که باهات حرف زدم حس خوبی بهم دادی الانم راهنماییت خیلی کمکم کرد خیلی به حرفااات فکر میکنم ممنونم از وقتی که گذاشتی 😍

سلام عزیزم انشاءالله حال دلت خوب بشه 😙

وقتی خودت از نا امیدی میگی مسلما جذبش میکنی هیچ وقت از نشدن کاری حرف نزن 

وقتی میخوای کاری رو شروع کنی ایمان داشته باش که حتما انجام میشه و موفق میشی

حتما خودت رو سرگرم کن و کاری رو که دوس داری شروع کن

به بارداری هم فک نکن هی مگو من باردار نمیشم رها کن مطمن باش به وقتش درست میشه 

و فقط هرچی میخوای از خود خدا بخواه فقط از خودش 

بگو من از همه عالم و آدم نا امیدم تمام امیدم تویی و فقط از تو میخوام من خودم این طوری جواب گرفتم 

و اینکه نگو من فقیرم اینو تو ذهنت جذب نکن 

تو ثروت مندی چون سالمی چون خوشبختی هی از خودت و توانایی هات تعریف کن مطمن باش به همه خواسته هات میرسی به لطف خدا 

امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم😍😙

گروه آبی 💙 ( 

سلام عزیزم انشاءالله حال دلت خوب بشه 😙 وقتی خودت از نا امیدی میگی مسلما جذبش میکنی هیچ وقت از نشدن ...

عزیزم ممنون

من تو بچگی شرایط مالی خوب نداشتم الان خوبه خداروشکز

بچه هم شرابطمو بدتر کرده ولی زیاد مهم نیست

خیلی تلاش کردم روی ای پروژه پارسال

ولی بی نتیجه بود حدود ۵ ماه کار کردم ایمان داشتم نتیجه میده ولی اینجا یه شهر کوچیکه که بدون پارتی نمیشه کاری کرد هیچ کاری

خیلی بده برای شهرستانیها هم ناراحتم

امیدوارم بتونم یه کاری رو شروع کنم و تا اخر ادامه بدم

@موهیتا       @بامدادخمار       الهه جون چون شخصیتتو ...

سلام عزیزدلم ممنون 😘❤️

بنظرم مشکل کار بدون پارتی فقط مشکل تو نیست خیلی از جوونای این مملکت همین مشکلو دارن شوهر خودم یکیشون بود که یه کاری راه انداخت و پارتی نداشت ولی خیلییییی تلاش کرد شاید بالای پنجاه نفر بهش گفتن نمیشه یا اهمیت ندادن ولی واقعا دست از تلاش برنداشت تا بالاخره دیده شد حتی یکی از نزدیک ترین کسایی که خیلی هم بهش کمک کرده بود پولشو بالا کشید و بهش نارو زد ولی بازم بلند شد و خداروشکر الان موفقه من همیشه تحسینش میکنم 

باید قبول کنیم که همیشه شرایط اونجوری که ما دوست داریم نیست و یسری مانع هایی هم سرراهمون هست و این طبیعیه 

همینکه بدون پشتوانه رشته ی خوبی قبول شدی و موفق بودی یعنی ادم قوی ای هستی 

الانم طبیعیه که بخاطر مشکلاتت ناراحت یا ناامید باشی ولی تا کی عزیزم توی زندگی هیچکس مثل خود ادم نمیتونه به خودش کمک کنه 

بنظرم برو پیش یه روانشناس یا مشاور  

خودت هم هر روز یه عادت مثبت رو هر چقدرر کوچیک و بی اهمیت انجام بده و یه عادت بد رو ترک کن 

میخوام یه چالش برای دوست داشتن خودمون بزارم حتما توش شرکت کن امیدوارم تاثیر خوبی داشته باشه 

من الان دارم کتاب اثر مرکب رو میخونم بنظرم خیلی مفیده حتما بخونش 

دوتا کتاب دیگه هم هست که نخوندم هنوز بنظرم خوبن اگه مفید بود حتما بهت معرفی میکنم 

امیدوارم خیلییی زود مثل قبل قوی و خوشحال باشی 😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام دوست گلم🌸

تو تلاش و زحمتت را کشیدی...و همیشه قرار نیست که همه چی بر وفق مراد ادم باشه... مهم اینه که  تو همه شرایط ها حال دلت خوب باشه ..واسه خودت وقت بزاری...

یه ضرب المثل میگه دل خوش باشد، جهان خوش است😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

دوست مهربونم زود ناامید نشو توکلت بخدا باشه اینم یه امتحانه که هرلحظه باید شکر گزار باشی 

بنظر کتاب بخون ،مشاوره برو 

جواب تلاش وزحمتت رو خداوند میده صبور باش وزود هم ناامید نشو

امیدوارم موفق باشی وبه خواسته دلت برسی🙏❤

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

یه مبحثی هست به اسم هوش هیجانی 

همون eq

که از قضا ،ذاتی نیست مثل هوش عقلی .یعنی ما از والدین مون ارث بری نمیکنیمش.اکتسابیه .همه میتونن یاد بگیرن.در ژاپن در مدارس شون تدریس میشه ....

یکیش اینه:

اینکه وقتی یه روز جمعه نشستم تو خونه مون ،و کسل هستم و نمیدونم چمه .

باید این سوالات را از خودم بپرسم :

من چم هست؟ کسل هستم ؟ ناراحت هستم ؟ بی حال هستم ؟ و .... 

اینها با هم فرق داره .

و سوال بعدی : چیکار کنم حالم خوب بشه ؟

اونها که هوش هیجانی شون را قوی کردن ،دقیقا میدونن چشونه .و دقیقا میدونن چیکار باید بکنن تا حالشون خوب بشه .در واقه  خودشناسی و بعدش درمان ...

مثلا من خودم شخصا میدونم ورزش کنم کسالتم رفع میشه .ارایش کنم به زندگی امیدوارتر میشم 😁 و ....

باید اول این رو کشف کنی..

دوم اینکه برخی چیزها هست که باید متوقف کنی چون الان دیگه وقتش نیست .مثلا من یک زمانی ،ورزش حرفه ای را متوقف کردم (تو تیم بودم).چون میخواستم برم سر کار ،پول در بیارم ،سابقه کار برام باشه و ....پس ولش کردم و ورزش تفریحی و بدنسازی را جایگزین کردم . با درد و رنج هم ولش کردم ساده نبود برام.ولی گاهی باید یه جیزی را فدلی جیز دیگه کرد و ...

ببین چه چیزی را باید متوقف کنی ‌.

وقتی از درون با خودت آشتی کنی و به صلح برسی اوضاعت فرق خواهد کرد ....

همین موارد کلی  را تونستم با توجه به متن تاپیک بندیسم .اطلاعات بیشتری در مورد جزئیات نداشتم که ریز بشم ❤🌹😘

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزدلم ممنون 😘❤️ بنظرم مشکل کار بدون پارتی فقط مشکل تو نیست خیلی از جوونای این مملکت همین مش ...

ممنونم از وقت و توضیحت عزیزم

راستش شوهر خودم هم با تلاش زیاد تونست موفقیتهای زیادی به دست بیاره اون خودش مشوق منه برای هدفهای زندگیم.ولی خوب اون اقاست و شرایطش بهتر از منه . تبعیض جنسیتیه شاید

من خیلی دوست دارم خودم یه کاری داشته باشم یا راه بندازم از اینکه خونه نشین باشم و حس غیر مفید بودن بکنم خوشم نمیاد

تلاشمو میکنم امیدم به خداست