2777
2789
عنوان

پاشین بیاین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 35 پست
درست گفته. باید قبلش میرفتی.  ان‌شاءاله با همین علم نوین پزشکی بیماری‌هات درمان بشه. توی این ر ...

عزیز شما تخصص دارین .چه نوین و چ سنتی؟بهتون درخواست دوستی دادم.لطفا

الهی عزیزم   برای افتادگی مثانه هم سرچ کن ورزش های کیگل رو افتادگی رحم و مثانه رو برطرف میکنه ...

خیلی لاغر شدم.همه بهم نیش و کنایه میزنن.دشمن شاد شدم دیگه طاقت ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز شما تخصص دارین .چه نوین و چ سنتی؟بهتون درخواست دوستی دادم.لطفا

نه عزیزم. من فقط به طب سنتی علاقه دارم و گاهی در این زمینه مطالعه میکنم. با دو سه تا دکتر طب سنتی هم دوست هستم. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
نه عزیزم. من فقط به طب سنتی علاقه دارم و گاهی در این زمینه مطالعه میکنم. با دو سه تا دکتر طب سنتی هم ...

یعنی واقعا آکادمیک درس طب سنتی خوندن یا نه تجربی کارن.یعنی دکتر هستن.دانشگاهی؟

خیلی لاغر شدم.همه بهم نیش و کنایه میزنن.دشمن شاد شدم دیگه طاقت ندارم

کنایه دیگران رو ولش کن هممون اون قدر  درگیر دیگران و طرز فکرشون میشیم که کم کم از زندگی خودمون غافل میشیم دیگرون هرگز دردها و ناراحتی های ما رو درک نمیکنن همون جور که ما نمیتونیم اونا رو درک کنیم اگه میخوای واقعن بهبود پیدا کنی واقعن حرفها دیگران رو فقط شنونده باش و لحظه ای توی ذهنت نگه ندار برای مثال اون موقعی که حرف میزنن فقط نگاه شون کن و تو ذهنت یه آهنگ مثبت رو تکرار کن 

بازم تکرار میکنم شما باید عادت های غذاییت رو تغییر بوی و ورزش کنی 

یه مدت پرهیز سفت و سخت بگیری و در کنارش زیر نظر دکتر باشی قشنگ یادمه که این دکتر غارتی که میگم به بیماری هم سفارش های تغذیه ای داده بود هم ورزش 

شیرینی جات باید هیلی خیلی کم بشه ترشی که ممنوع سبزیجات آبدار   تازه باید مصرف کنی 

شب ها به یه سوپ رقیق بسنده کنی نوشابه و اینا که اصلا باور کن با مراعات اینا یه ماهه خودت میبینی که خیلی بهتر شدی و اولش خیلی سخت به نظر میاد 

یعنی واقعا آکادمیک درس طب سنتی خوندن یا نه تجربی کارن.یعنی دکتر هستن.دانشگاهی؟

خوندن و مدرکشو دارن. هنوزم که میبینمشون در حال یادگیری هستن و دوره‌های جدیدتر شرکت میکنن. 

یکیشون پیش دکتر روازاده مدرک گرفته. 

دو نفر دیگه پیش دکتر فراهانی. 

دانشگاهی نیست. متأسفانه توی دانشگاه‌ها به طب سنتی کم‌لطفی میشه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب