2777
2789
عنوان

پاشین بیاین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 35 پست
عزیزم توکل به خدا کن در درجه اول پولیپ روده و کیست تخمدان به صورت همزمان چون ممکنه یه سری دیگه از نا ...

عزیزم شما کسی رو میشناختین پولیپ داشته باشه و خدای ناکرده تبدیل به سرطان شده باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه طب مدرن میگه اگه پولیپ بمونه رشد میکنه و تبدیل به سرطان میشه که.ادم نمیدونه به حرف کی گوش کنه

چیزی که قابل درمان هست که آدم جراحی نمیکنه. همین سرطان بدخیم سینه که خیلیا میرن جراحی میکنن توی طب سنتی با یه درمان خیلی راحت از بین میره. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
نه گلم شهرستانی ام که اینقد دردا تلمبار شده و درمان نشده.کسی رو ندارم ببرتم دکتر

تو رو خدا تو سایت اگه پزشک انلاین یا پرستار هست کمکم کنه.دارم روانی میشم و دست به خودکشی میزنم.سه تا بچه دارم و خوراکم گریه شده.خدااااا

عزیزم شما کسی رو میشناختین پولیپ داشته باشه و خدای ناکرده تبدیل به سرطان شده باشه؟

عزیزم یکی از نزدیکانم پولیپ روده داشتن و منجر به خون ریزی در دفع شده بود که با عمل برداشتن یعنی کامل حذفش کردن الان شما گفتی برش دادن پولیپ رو برام جای سوال شد خودم وارد نیستم ولی دکتر ایشون دکتر ایرج غارتی بود و تا اون جایی که شنیدم خیلی دکتر خوبیه واسه بیماری های داخلی این آشنامون الان هر چن سال یبار میره دکتر و چکاپ میشه برای روده اش تا خدایی نکرده عود نکنه 

نظر  شخصی من اینه در حد اصلاح تغذیه از طب سنتی استفاده کن نه دارو طب سنتی برای این قسم از بیماری ها کفایت نمیکنه 

چیزی که قابل درمان هست که آدم جراحی نمیکنه. همین سرطان بدخیم سینه که خیلیا میرن جراحی میکنن توی طب س ...

مثلا متاپلازی روده ای رو هیچ طب سنتی نمیشناسه.وقتی میگم تعجب میکنن میگن اصن چی هست.من فتق هیاتال معده هم دارم و اونو هم نمیشناسن

عزیزم یکی از نزدیکانم پولیپ روده داشتن و منجر به خون ریزی در دفع شده بود که با عمل برداشتن یعنی کامل ...

آشناتون چن ساله که پولیپ داشتن و الان زندگی میکنن .من کلا ناامید شدم

مثلا متاپلازی روده ای رو هیچ طب سنتی نمیشناسه.وقتی میگم تعجب میکنن میگن اصن چی هست.من فتق هیاتال معد ...

عزیزم شما باید پیش یه دکتر متخصص طب سنتی میرفتی. بعدش هم توی علم پزشکی یه وقتایی روی چیزای ساده اسم‌های عجیب و غریب میزارن جای تعجب نداره که خیلیا نشنیده باشن. شما باید میرفتی دکتر طب سنتی، علائمی که داشتی میگفتی. طرف اگر واقعاً متخصص باشه، با گرفتن نبض شما و نگاه به چشمتون میتونه بیماریتونو تشخیص بده و درمان مناسب شما رو بهتون بگه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
نه گلم شهرستانی ام که اینقد دردا تلمبار شده و درمان نشده.کسی رو ندارم ببرتم دکتر

ای کاش خودت( اگه شهرستان نزدیک به تهرانی ) تهران پیش یه متخصص خوب بری گلم تو این شب های عزیز برات از خداوند طلب عافیت میکنم ان شاءالله روز به روز بهتر بشی نا امید نباش 

ای کاش خودت( اگه شهرستان نزدیک به تهرانی ) تهران پیش یه متخصص خوب بری گلم تو این شب های عزیز برات از ...

خدا منو فراموش کرده.آخه بک نفر و این همه درد.اونم یتیم و بی کس

عزیزم شما باید پیش یه دکتر متخصص طب سنتی میرفتی. بعدش هم توی علم پزشکی یه وقتایی روی چیزای ساده اسم‌ ...

اتفاقا یکی تو مشهد هست که نبض میگیره و همون گفت که چون به پولیپت دست زدی دیگه پیش من نیا

اتفاقا یکی تو مشهد هست که نبض میگیره و همون گفت که چون به پولیپت دست زدی دیگه پیش من نیا

درست گفته. باید قبلش میرفتی. 

ان‌شاءاله با همین علم نوین پزشکی بیماری‌هات درمان بشه. توی این روزها و شب‌ها عزیز، برات سلامتی آرزو میکنم.

خدا منو فراموش کرده.آخه بک نفر و این همه درد.اونم یتیم و بی کس

الهی عزیزم   برای افتادگی مثانه هم سرچ کن ورزش های کیگل رو افتادگی رحم و مثانه رو برطرف میکنه سوزش ادرار هم ممکنه به دلیل همون افتادگی مثانه یا عفونت باشه که حتی اگه درمانگاه هم بری بتونن کمکت کنن 

دعا میکنم به حق همین شب های عزیز  خداوند بهت قدرت تحمل بده و کمکت کنه 

عزیزم اکثرمون تو زندگی ناراحتی جسمی و روحی و.... داریم باید صبر و تحمل کرد بایر زندگی کرد