2777
2789
عنوان

کاش منم بچه دار بشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 117 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره هر ازمایشی بگی جفتمون انجام دادیم جفتمونم سالمیم سه بار ای یو ای منفی یکبار میکرو منفی

از خدا میخوام به زودی مامان بشی

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
میخوای بهت یه معجون بدم  خیلی واسه قوی شدن اسپرم و تخمدان خوبه  خیلیا نتیجه گرفتن

آره حتما

میشه برام دعا کنید که زوده زود خدا یه بچه سالم بهمون بده

انشالله میشی. مادر خود من یازده سال بچه ش نشد. الان که علم پیشرفت کرده.  خواهر شوهر خواهرم یه پسر داشت سر دومی دیگه بچع دار نمیشدن با روش نمیدونم چیه ازون ها حامله شد روزی یدونه باید امپول میزر. 

😐عاشق این ایموجیم  کلی حرف توشه
ان شاءالله بزودی میای میگی حامله ۵تاصلوات برا رسیدن ب آرزوت فرستادم 

ممنونم عزیز دلم خیلی محبت کردی

الهی آمین

اسی این تاپیک رو چندوقت پیش دیدم.خودم می‌خوام انجام بدم.ضرر نداره شما هم انجام بده ایشالا باردار میشی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

ب خدا التماس کن دست ب دامن کریم اهل بیت امام حسن بشو محاله نا امیدت کنن منم شوهرم مشکل داشت اسپرماش کم بود هنوز ب حداقل نرسیده بود ک این ماه شب تولد امام حسن ازمایشم مثبت شد

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
اگه ناخواسته باردار شی دندون نداشته باشی آرتروز شدید گردنی  کم خونی شدید بزور کارهاتو بکنی ...

خب آره

هم من و هم همسرم عاشق بچه ایم 

ایشالا امیدت ب خدا باشه❤

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃