2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارهههوای ببین باسن من اینقد بزرگ و خوش فرم و عملیِ ک وفتی ی لباس کوتاه یا شلوار چسب میپوشم همهمه نگا ...

اون همه تعریف کردی بعد آخرش میگی واقعا بده؟

فازت باحاله

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ارهههوای ببین باسن من اینقد بزرگ و خوش فرم و عملیِ ک وفتی ی لباس کوتاه یا شلوار چسب میپوشم همهمه نگا ...

من فک کردم با باشگاه شده🤣

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من تعریف نکردم واقعیت بود بخدا همین امروز ی شلوار پوشیدم مامانم گف حق نداری بااین بری بیرون 😂😂۲۰سا ...

شلواری ک تنگ باشه برای چ باسن پر چ باسن تخت ضایع هست دیگ 

منم باسنم پره ولی با ساپورت نمیرم بیرون ک بخوان نگاه کنن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
شلواری ک تنگ باشه برای چ باسن پر چ باسن تخت ضایع هست دیگ منم باسنم پره ولی با ساپورت نمیرم بیرون ک ب ...

شلوارِ اوکی بود ولی باز خیلی توچش بود

شکمم تخته 🗿🗿 کاش جاشون برعکس بود بخدااا💔🤣