2777
2789

یعنی چی‌ چه وضعشههههههه

نمیخوام اقا یعنی چی پنجاه کیلوام

من از اون بزرگ شدن باسنم که ناامیدم😒😒این ک...ی که من دیدم نمیخواد از جاش تکون بخوره یه رشدی بکنه اخه زحمتش میشه😒

ولی میتونم یه فکر برای س..هام بکنم اونا از چربی یه رشدی میکنه

خودم یکم وزن بگیرم فقط استخونم

عصبیمممم😐

یا اشتها ندارم یا اشتها دارم مامانم زده کوچه علی چپ یه وعده درست حسابی غذا نمیزاره سرسفره

بچها بهم بگید کدوم مواد غذایی چاق کنندست؟

من روزی چند وعده بخورم بتونم ده کیلو اضافه کنم؟

چی بخورم اشتهام زیاد بشه

بعد من چند روزه همش بجای ناهار شیرموز میخورم،موز زیادش بد نیست؟😐🤦🏻

اصلا موز چاق میکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر موز قبل خواب بخور سه وعده اصلی رو بخور سمنو خیلی خوبه اکر اصل باشهو با جدانه گندم از روستاها و لبنیاتی ها بخر کاچی هم اگر با کره ومغزیجات و پودر نارگیل باشه خوبه هم مقویه هم پر کالری در کنارش باید پروتیین بخوری که عضله بسازی صبحانه و شام خیلی مهمن 

ایشالا ک خیره

شیر موز قبل خواب بخور سه وعده اصلی رو بخور سمنو خیلی خوبه اکر اصل باشهو با جدانه گندم از روستاها و ل ...

سمنو اصلا دوست ندارم

خب کاچی قند داره اگه هرروز بخورم بد نیست؟

پروتئین بخورم بدون ورزشم عضله ساز میکنه؟

چون من اصلا نمیخوام ورزش کنم برای عضله سازی

چون از یه طرف خیلی کمالگرام و تا پروتئین وی و کراتین و اینچیزا نباشه نمیتونم ورزش کنم از یه طرف دیگه واقعا بدون این پودرای پروتئین قراره شش ماه ورزش کنم تا تازه یه کوچولو نتیجه ببینم

خب نمیخوام

ترجیح میدم اون تلاش شش ماهه با مکمل باشه و دو سه برابر نتیجه بده که ادم دلش نسوزه اون همه سختی کشیده پول باشگاه داده اخرشم هیچی😂🤦🏻

بیشتر میخوام غذا بخورم وزن اضافه کنم

از یه طرف هوازی کار کنم شکم و پهلو نیارم(که باز سینهامم کوچیک میشه😐عجب گیری کردیما😐😂)

سمنو اصلا دوست ندارمخب کاچی قند داره اگه هرروز بخورم بد نیست؟پروتئین بخورم بدون ورزشم عضله ساز میکنه ...

کاچی رو خیلی کم شکر بریز هفته ای ۳ بار یا شکر قهوه ای بگیر یه نوع شیرین کننده هم هست که دقیق نمیدونم اسمشو ولی قند کمی داره .خوددانی گلم هر جور صلاحته . بدون ورزش نمیدونم عضله میشه یا نه منم اطلاعاتم در حد اینه کار خودم راه بیفته😂😅

ایشالا ک خیره