2777
2789
عنوان

کاش منم بچه دار بشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 117 پست
ب خدا التماس کن دست ب دامن کریم اهل بیت امام حسن بشو محاله نا امیدت کنن منم شوهرم مشکل داشت اسپرماش ...

وای عزیزم چه خبر خوبی مبارک باشه.برامنم دعا کن خواهرم.خیلی محتاج دعام خدا نظری بهم کنه

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
میکرو چه فرقی با iui داره؟ مراکز بازم ولی کار درمانی نمیکنن و فقط مشاوره میدن آخه زنگ زدم و گفتن فق ...

میکرو‌تخمک‌وازشمامیگیرن‌بااسپرم‌همسرت‌درآزمایشگاه

لقاح‌میدن..بیشتربرااونایی‌که‌همسرشون‌ضعیف‌هس‌

انجام‌میدن..اماآیوآی‌‌اسپرم‌همسرتو‌به‌داخل‌رحمت‌تلقیح

میکنن..بایداسپرم‌وتخمک‌بهم‌برسن‌تالقاح‌انجام‌بشه..

من‌خودم‌۴بارآیوآی‌کردم‌نشد..باوجوداسپرم‌خوب‌وتخمک

کلا‌آیوآی‌مثل‌اقدام‌طبیعی‌هس

عزیزم‌‌کدوم‌شهرهستی؟کجامیخای‌انجام‌بدی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میکرو‌تخمک‌وازشمامیگیرن‌بااسپرم‌همسرت‌درآزمایشگاه لقاح‌میدن..بیشتربرااونایی‌که‌همسرشون‌ضعیف‌هس‌ ان ...

مگه اون که اسپرم و تخمک رو لقاح میدن IVF نیس؟

من مشهد هستم مرکز ناباروری نوین

میشه برام دعا کنید که زوده زود خدا یه بچه سالم بهمون بده
وای عزیزم چه خبر خوبی مبارک باشه.برامنم دعا کن خواهرم.خیلی محتاج دعام خدا نظری بهم کنه

مرسی گلم چشم حتما

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
مگه اون که اسپرم و تخمک رو لقاح میدن IVF نیس؟ من مشهد هستم مرکز ناباروری نوین

چرا‌همونه..امامیکروپیشرفته‌هس

تقریبا‌کارشون‌یکیه

منتها‌آی‌وی‌اف‌تخمک‌واسپرم‌رومیزارن‌مقابل‌هم‌تالقاح‌انجام

بشه..امامیکرو‌تخمک‌میگیرن‌‌واسپرم‌باسوزن‌مخصوص‌وارد

تخمک‌میکنن..اسپرم‌های‌خوب‌وباکیفیت‌جدامیکنن‌داخل

تخمک‌‌تزریق‌میکنن..

حالا‌شماازامروز‌دوستان‌داروهایی‌که‌گفتن‌به‌همسرت‌بده

داروهادوتاسه‌ماه‌میکشه‌‌تاتاثیرشوبزاره..

خودتم‌‌ویتامین‌دی‌وای‌وزینگ‌بخور..

باروغن‌سیاهدانه‌‌تخمدان‌‌ورحمتو‌مساژبده‌هرشب

این‌کاربراگرم‌کردن‌رحم‌هس..

سردیجات‌زیادنخور..

انشالله‌تااون‌موقع‌مراکز‌بازمیشه‌وباخیال‌راحت

میری‌توسیکل

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مولتی‌ویتامین‌واسیدفولیک‌هم‌خودت‌استفاده‌کن

به‌همسرت‌هم‌آب‌نخودمیتونی‌بدی..

من‌به‌همسرهرروزیه‌لیوان‌دادم‌باقرص‌ولمن

خیلی‌توحرکتش‌‌بامورفلوژی‌تاثیرگذاشته‌بود

نخودروخیس‌کن‌به‌مدت‌۳روزتویخچال‌نگهش‌دار

اصلا‌نبایدآبشوعوض‌کنی..

بعدآبشوجداکن‌بزارتویخچال‌هروز‌یه‌لیوان‌بده‌بخوره

بانخودشم‌هرکاری‌‌خاستی‌بکن

کلا‌نخود‌برااسپرم‌خوبه

چرا‌همونه..امامیکروپیشرفته‌هس تقریبا‌کارشون‌یکیه منتها‌آی‌وی‌اف‌تخمک‌واسپرم‌رومیزارن‌مقابل‌هم‌تالق ...

انشالله

عزیزم منم از ته دل دعا میکنم❤️❤️ ولی واقعا بدون خدا اون موقع ای بچه میده که بهترین زمان باشه

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
عزیزم منم از ته دل دعا میکنم❤️❤️ ولی واقعا بدون خدا اون موقع ای بچه میده که بهترین زمان باشه

ممنونم عزیزم

آره خب ولی دیگه ۳۳سالمه اگه سنم کمتر بود اینقد کلافه نبودم ولی خب دیگه فرصت زیادی هم ندارم

ممنونم عزیزم آره خب ولی دیگه ۳۳سالمه اگه سنم کمتر بود اینقد کلافه نبودم ولی خب دیگه فرصت زیادی هم ن ...

نه بابا نگران نباش تا 40 هنوز وقت داری

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
نه بابا نگران نباش تا 40 هنوز وقت داری

نه دیگه اون طوری فایده نداره چون نمیتونم اون طوری که باید تربیت کنم و بچم ۲۰ ساله بشه من ۶۰ سالم میشه

بازم ممنونم عزیز دلم برات خیلی خوشحال شدم از ته قلبم

تو این شبا منو دعا کن لطفا ممنونت میشم