2777
2789
عنوان

کاش منم بچه دار بشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 117 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4347997/شب-قدر-بياين-اسماتونو-بگين-واسه-پسفردا-براتون-دعا-بخونم

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دعای چله بری انجام بده

چی هست دعای چله بری،کی باید انجام بده؟

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
گریه زاری فایده نداره خواهرمن... قرص ویتامین ایی..قرص ویتامین سی.قرص زینک پلاس.به مدت سه الی ۴ماه بخ ...

تمام اینارو بجز کاسنی و خرنوب یه ماهه داره میخوره

ممنونم

میشه برام دعا کنید که زوده زود خدا یه بچه سالم بهمون بده

احتمالا شوهرت واریکوسل داره،چون شوهرمنم آزمایش اسپرمش نرمال نبود رفتیم سونو ودکتر اورولوژی مشخص شد واریکوسل داره...اگه واریکوسل باشه باید زود درمان بشه اگه بمونه عقیم میکنه مردو

عزیزم برات دعا کردم...اما اگه فعلا باردار نشدی مطمئن باش که الان صلاحت نبوده.. خدا در بهترین زمان که ...

ممنونم عزیزم

اصلا آدم کم صبری نیستم و اگه ۳۳سالم نبود حتما بیشتر صبوری میکردم ولی خب چون سنم دیگه داره میره بالا یکمی زمان صبر ندارم

صبور باش یکسال ک چیزی نیست من پنج ساله منتظرم در حالی ک دکترا میگن هردوسالمین

از ته قلبم آرزو میکنم که خدا به شما هم بچه های سالم بده و از انتظار بیای بیرون

ولی خب من چون ۳۳سالمه کمی صبر بیشتر باعث میشه دیگه نشه

ایشالا زودی مامان میشی. منم مث تو یه ساله اقدامم خودمم تنبلی دارم. همسرمم اسپرمش ضعیف بود ولی با کلو ...

الهی آمین امیدوارم برای همه 

_این گیاهان و که میگم پودرشو نخرید درسته بخرید چون معلوم نیست چی ریختن توش اکثرشون هم بی کیفیته از ع ...

ممنونم

عزیزم انشالله خدا بزودی دلت رو شاد کنه، شما هم ما رو دعا کن

حتماااا امیدوارم هر آرزویی داری بهش برسی

ممنونم