2777
2789
عنوان

کاش منم بچه دار بشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 117 پست
برو پیش دکتر گیاهی عرق کاسنی برای تعداد اسپرم خوبه.مویز و انگور هم برای حرکتش

یبار دارو گیاهی رفت ولی فقط یه پودر داد و تاثیری نداشت آره عرق کاسنی رو خیلی شنیدم حتما میگیرم

میشه برام دعا کنید که زوده زود خدا یه بچه سالم بهمون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله هر چه زودتر دامنت سبز بشه و صدای خنده های نی نیت خونه رو پر کنه

مرسی مرسی مرسی از دعای خوشگلت 😙

ایشالا زودی مامان میشی. منم مث تو یه ساله اقدامم خودمم تنبلی دارم. همسرمم اسپرمش ضعیف بود ولی با کلومیفن کاملا خوب شد. من فقط منتظرم بهتر بشم وزود مامان بشم. خدایا به هرکسی که آرزوی بچه داره یه بچه سالم وخوشگل بده. الهی آمین

از همونا که نخ ابریشم میبندی و اینا انجام دادم چیزی نشد

ی دعا میدن ک باهاش غسل میکنی و همیشه همراهته تا باردار بشی

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
انجام دادم اتفاقی نیوفتاده

باید اعتقاد داشته باشی..اگ نداشته باشی جواب نمیگیری.عکس رنگی از رحمت گرفتی؟

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
سلام، از دکتر خیر اندیش یه کلیپ دیدم که نان باروری رو توصیه میکردم، حتما دنبالش رو بگیر تهیه کن ،انگ ...

میرم گوگل میکنم ببینم چیه

ممنونم

آره  ممنون

_این گیاهان و که میگم پودرشو نخرید درسته بخرید چون معلوم نیست چی ریختن توش اکثرشون هم بی کیفیته از عطاری بخرین و خودتون بدین واستون پودرش کنن تو همون عطاری  یا تو خونه اول با گوشتکوب بکوبید بعد اسیاب کنید چون درسته بریزید تو اسیاب ممکنه اسیابتونو خراب کنه بعضیاشون سفت اند و باعث خراب شدن اسیابتون میشه ...

2_وقتی همشونو پودر کردید الک کنید بریزید تو  شیشه 

برای یه کلیو عسل چهار قاشق غذاخوری از پودر گیاهان که اسیاب کردید بریزید و قاطی کنید 

یه قاشق چایخوری ناشتا هر کدومتون هم خودتون هم همسرتون بخورید یه قاشق چایخوری هم قبل خواب بخورید 

اولین روز مصرف هم اولین روز پریود تون باشه...

چند روز مونده به پریودتونم مصرف نکنید چون ممکنه باردار باشید این معجون چون طبع گرم داره باعث سقط جنین میشه

3_خیلیا از این دارو گیاهان  نتیجه گرفتن بعد چند سال ناباوری

فقط نباید در مدت مصرف این گیاه نباید قرص مصرف کرد...

4_لیست این گیاهان از هر کدوم پنجاه گرم بخرید...

‏‏سورنجان

میخک

بادیان

قرص کمر.

هلیله سیاه

برگ آویشن

هلیله زرد

قلنجان

جوزهندی

دارچین

هل سبز

زنجبیل

گل سرخ

شکر سرخ

واسه هر یه کیلو عسل سه چهار قاشق غذا خوری از گیاهان که پودر کردید بریزید  وقتی تموم شد باز با این روش درست کنید 

یه قاشق مربا خوری صبح ناشتا یه قاشق هم قبل خواب بخورید

واسه تنبلی تخمدان و اسپرم ضعیف  عالیه این معجون 

مدت مصرف ۳ تا ۵ ماه ولی اکثرا ماه اول و دوم نتیجه میده

باید اعتقاد داشته باشی..اگ نداشته باشی جواب نمیگیری.عکس رنگی از رحمت گرفتی؟

اره هر ازمایشی بگی جفتمون انجام دادیم جفتمونم سالمیم

سه بار ای یو ای منفی

یکبار میکرو منفی