2777
2789

رفتم آرایشگاه موهامو کوتاه کنم با خانم آرایشگر سلام و احوالپرسی کردیم گفتم برای کوتاهی اومدم گفت بشین رو صندلی آماده شو تا بیام خودش رفت تو یه اتاق وسایلاشو بیاره وقتی اومد سمت من گفت سلام عزیزم منم تعجب که چرا دوبار سلام میکنه گفتم سلام گفت خوبی گلم گفتم ممنون مرسی به احترامش از جام بلند شدم دستشو گذاشت رو شونم دوباره نشوندم رو صندلی نگو هندزفری تو گوشش بود داشت جواب تلفن میداد 

یه بار شب جمعه خونه جاریم شام بودیم همه خانواده شوهر من تو اشپزخونه بودم نشنیدم دارن چی می گن مثل ای ...

خیلی باحال بود 🤣🤣🤣🤣🤣

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم آرایشگاه موهامو کوتاه کنم با خانم آرایشگر سلام و احوالپرسی کردیم گفتم برای کوتاهی اومدم گفت بشی ...

من بودم همون لحظه سرمو با ماشین سفر می زدم 😂😂😂😂😂😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

تا سه روز حالم بد بود    

😂😂😂😂حق داشتی به خدا 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

منم سال اول ازدواجمون بود با شوهرم تو زمستون برفم اومده بود یخ زده بود منم دست شوهرمو گرفته بودم یهو لیز خوردم مث یو یو لیز میخوردم عقب و جلو دستم فقط به شوهرم بود اونم نامردی نکرد و فقط میخندید منو جمع نمیکرد که تصور کنید😆😆😆

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

من بارداربودم.رفته بودم تعیین جنسیت.اومدم خونه شوهرم گفت چیه منم گفتم پسره اونم خیلی جدی پاشد باهام دست داد روبوسی کرد گفت مبارکه.....یعنی الانم موندم فازش چی بودمنم تو دلم گفتم ان شالا قسمت خودت🤣🤣🤣

من بارداربودم.رفته بودم تعیین جنسیت.اومدم خونه شوهرم گفت چیه منم گفتم پسره اونم خیلی جدی پاشد باهام ...

😉 فک کن از یه جای باریک چطور بچه رو طبیعی به دنیا بیاره😄 باید سز بشن مردا🤪🤪🤪

من یه برادر زاده دارم دختر ۲۰ سالشه.مابهش میگیم پروردگار سوتی...تو تاکسی بودیم خاست به راننده بگه ما ...

قشنگ اسم عمه براندازته ها😂😂😂بیچاره رو قشنگ جلو غریبه تخریب شخصیتی کردی ک😂

یه باریه لباس خریدم برای دخترم فروشنده جنس اشتباهی داده بودبهم منم شب آوردم براش پوشیدم دیدم ای داد بی داد لباسه خیلی خیلی براش کوچیکه هواهم به شدت گرم بودفرداش باعصبانیت تمام رفتم درمغازه صاحب مغازه هم بودیه آقای قدبلندمنم که حسابی عصبانی گفتم این چه وضعشه چرالباس اشتباهی بهم دادین بابچه ی بغل این همه راه اومدم گفت خانم ناراحتی نداره الان لباس وعوض میکنم فقط منتظرباشیدفروشنده بیادمن ازجای لباساخبرندارم حالاببینیدچقدزودرفته بودم موقعی که فروشنده اومدگفت فقط همون یه دونه بودکه فروش رفته منم افتادم رودنده ی لج گفتم بایدپول وپس بدید صاحب مغازه بااخم دست کرد تودخل پول بده منم منم بااعتماد به نفس بالاگفتم وقتی که میره داخلش خوبه وقتی میخایین دربیارین زورتون میاد😂😂😂😂😂😂 وااااااای خدااااا چرامن اینوگفتم هنوزم بعداز۶سال اونجاخریدنکردم ببخشیدطولانی شد

دوستای گلم حاجت دارم میشه برام صلوات بفرستین هرکی صلوات فرستادلایکم کنه منم براش میفرستم