اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غمت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بیتوجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم
زود خط و خش میوفته تمیز کردنشم لکدمیمونهدلت میاد رنگ روغن قبلا ما خونمون رنگ روغن بود خیلی راضی بودم ...
خخخ ما هم قبلاً رنگ روغن بود رو مخم بود تا اینکه بعد سال ها عوضش کردیم با رنگ پلاستیکی رنگ پلاستیکی مثل سفیدکاری با گچ میمونه و زیاد تو چش نیست اما روغنی برق میزنه و گوگل سرچ میکردم که نمیشه بزنی روش باید چسب چوب قاطی رنگ کنی سمباده بزنی ال و بل.... تا اینکه با چند لایه روی هم اوکی شد
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷