یه استاد داشتیم خانوم بود گفت قراره شما درس بدین من بخوابم برعکس همه کلاسا من خواستم بگم استاد نمیشه ...
فکر کنم اون ترم مشروط شدی😂😂
یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانوادهی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پنج سالم بود دسشویی بیرون خونه بود دمپایی بابام پوشیدم رفتم دسشویی برگشتم تو خونه کل مهمونا در دماغشونو گرفتن نگو من تو دمپایی عن کردم هنوز که هنوزه اون خاطره رو همه جا میگن مهمونای بیشعور
این که میگم نقل قول یه نفر دیگست میگفت تو خیابون منتظر تاکسی بودم و همزمان داشتم فکر میکردم برم خون ...
وااااای 😅😅
خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
دیگه نگم برات،فقط بعدش یه نامه معذرت خواهی و اینکه تو داداشمی و حق داری سرمو ببری و از نامه من برداشت کردی و من قصدم فلان بوده اینا خلاصه یجوری سرو ته قضیه رو هم آوردم ولی تا ماهها و سالها از داداشم خجالت میکشیدم،اونم گفت فقط بخاطر مامان از خونت گذشتم چون میدونم اگه بزنم از وسط نصفت کنم این وسط از همه بیشتر اذیت میشه
🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
تصور کن الان که من ۲۷ سالمه هنوز خاطره رو یادشونو تازه جلو پسرا فامیل میگفتن حس میکنم بخاطر همینه هیچکدومشون حاضر نشد منو بگیره ما معمولا ازدواج فامیلی میکنیم من غریب افتادم😁😂
پنج سالم بود دسشویی بیرون خونه بود دمپایی بابام پوشیدم رفتم دسشویی برگشتم تو خونه کل مهمونا در دماغش ...
😂😂😂😂واااای مررردم
کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫 بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥 مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸