2777
2789
عنوان

خیانت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 70 پست
وقت گذروني ، سرگرمي ، بعضی مواقع کمبود محبت و عقده ، خواه ناخواه وقتی یه مدت به هر دلیلی با یکی حرف ...

به نظرت الان که روابطم باشوهرم خیییلی گرم تر و عاشقانه تر شده بازم میره سمتش؟یا سمت یه نفر دیگه؟راستش من هنوز گوشیش را بدون اینکه بفهمه چک میکنم .اما بد بختانه یه گوشی ساده هم داره که برای سرکار باید داشته باشه

از دری که فقر بیاد ازاون در ایمان میره بیرون..... اینو صدبار با خودتون تکرارکنین. باید یک فکری برا ...

در اينايي که گفتين شکی نیس کاملا درسته ، ولی مرداي پولدار که بیشتر خیانت میکنن ،تازه پولم دارن زبونشونم دراز با پررویی تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت الان که روابطم باشوهرم خیییلی گرم تر و عاشقانه تر شده بازم میره سمتش؟یا سمت یه نفر دیگه؟راست ...

نمیشه گفت چون شناختی از همسرتون ندارم ولی تا جایی که میتونی وقت خالی براش نذار ،برا تموم وقتاي خالی که داره برنامه داشته باش . نگفت چرا اينکارو کرده؟

از اینکه نتونستم زنک را گیر بیارم و حسابش را برسم از اینکه نمیدونم روابطشون به جز چت در چه حدیه از اینکه چرا گفته بود تو چت از آبروم میترسم و آبرو دارم از اینکه شوهرم اون موقع همش را انکار میکرد و به قول خودش دیوار حاشا بلنده.....از همه ی این سوالاکه هرروز میادتوسرم وفکرم را مشغول کرده بعد این همه وقت دارم میبرررم...

نمیشه گفت چون شناختی از همسرتون ندارم ولی تا جایی که میتونی وقت خالی براش نذار ،برا تموم وقتاي خالی ...

فقققققط حاشا وانکار .حتی دست روی قرأن گذاش که با کسی رابطه ندارم. در صورتی که آخرین پیامش تو چت این بود:من باهات ارتباط دارم

از اینکه نتونستم زنک را گیر بیارم و حسابش را برسم از اینکه نمیدونم روابطشون به جز چت در چه حدیه از ا ...

حالا که زندگی تون خوبه دیگه فکرشو نکن خودتو از بین نبر با این فکرا ، به جاش برا شاد بودن خودتو زندگیت سنگ تموم بذار و گاهی خیلی نامحسوس تو شرایط خودش به همسرت بفهمون که اگه اشتباهي ازش سر بزنه دیگه راه برگشتی نیس 

حالا که زندگی تون خوبه دیگه فکرشو نکن خودتو از بین نبر با این فکرا ، به جاش برا شاد بودن خودتو زندگی ...

دقیقا دارم همین کار را میکنم سر اون ماجرا 5-6 روز جنگ و دعوا داشتیم ولی همه ی چتهاش را بلافاصله پاک کرد و منم اون لحظه که دیدم هنگ کرده بودم و اسکرین شات نگرفتم و خلاصه مدرکی نداشتم که آبروش را ببرم پیش خانوادش. با مشاورم حرف زدم گفت نکن .خلاصه که الان روابط عاطفی و ج ن س ی خیییلی بهترش کردم ولیییی من این کاراش از ذهنم نمیره و گوشیش را مخفیانه چک میکنم.

چندوقت میگذره ؟ چیز مشکوکی ازش ندیدی دیگه؟ 

حدود ا ماه تا جایی که چک کردم گوشیش رانه دیگه.ولی ذهنم در گیرشه هنوز .باهاش اتمام حجت کردم دفعه بعدی در کار نیس و با مدرک و سند هم آبروت را میبرم هم باید فاتحه زندگیمون را بخونی و بری سراغ همون بی آبروها. بعد ازاون دیگه بحثش را پیش نکشیدم و روابطمون را سعی کردم خییییلی بهتر کنم.خودشم تعجب کرده من چم شده😀

دقیقا دارم همین کار را میکنم سر اون ماجرا 5-6 روز جنگ و دعوا داشتیم ولی همه ی چتهاش را بلافاصله پاک ...

فقط محکم و قوی باش نذار تو رو یه زن ضعیف ببينه ، نخواه که آبروشو ببری، اونقدر براش کامل باش که اگه بگی ميرم جونش درآد و نتونه دوری تو تحمل کنه ، اگه موقعیتی پیش اومد بهش بگو هرکاری کنی منم همون طور تلافی میکنم اگه با کسی چت کنی منم چت میکنم اگه خیانت کنی منم میکنم (فقط برا اینکه بترسونيش و حساب ببره) گوشيشم اگه چک میکنی متوجه نشه خودش 

حدود ا ماه تا جایی که چک کردم گوشیش رانه دیگه.ولی ذهنم در گیرشه هنوز .باهاش اتمام حجت کردم دفعه بعدی ...

آفرین کار خوبی کردی عالیه ، فکرتم درگيرش نکن دیگه وگرنه خدایی نکرده مریض میشی همینکه اولتيماتوم دادی و خودتم براش سنگ تموم ميذاري کافیه

فقط محکم و قوی باش نذار تو رو یه زن ضعیف ببينه ، نخواه که آبروشو ببری، اونقدر براش کامل باش که اگه ب ...

آره عزیزم دقیقا خودمم به همین نتیجه رسیدم و دارم سعی میکنم زندگیمو همینطور پیش ببرم. کاری غیر ازاینا نمیشه کرد.ولی بدون اینکه به هیچچچچ کس بگم توی ذهنم همیشه هس و سوالایی که بی جواب مونده تو کله ام