2777
2789
عنوان

خیانت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 70 پست
چقددر زیبا و به جا بود ..وااای این بیت رو من همیشه ملکه ذهنم میکنم.

من بعد این اتفاق خیلی بیشتر شعر میخونم از قبل دلم رو آروم میکنه 

حافظ 

سعدی 

مولانا... 

وحشی 

همه شعرا...

شوهرشم فهمیده... زودتر از منم فهمیده... فقط نمیدونم چرا ازش طرفداری میکنه...  البته شوهر خودم ...

پس خیلی بی غيرته شوهرش ، دروتخته باهم جورن ، بهش فکر نکن دیگه ، زندگی خودتو بچسب قوی باش به شوهرتم نشون بده بهتر از تو براش وجود نداره و اگه اشتباه دوباره ازش سر بزنه از دستت میده ، باور کن اونقدر حالم بد میشه اینا رو می شنوم اصلا نمیخوام بهش فکرکنم که شوهرتم چراغ سبز نشون داده بهش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی سعی کردم ناخنک بزنم و ماجرا را بفهمم ولی اصلا فایده نداشت همش انکار میکنه منم دیگه بعد از اتم ...

میفهمی بالاخره ... سعی کن خودتو اذیت نکنی ولی حواستو جمع کن... 

شوهرشم فهمیده... زودتر از منم فهمیده... فقط نمیدونم چرا ازش طرفداری میکنه...  البته شوهر خودم ...

مثل من که همیشه خدا ذهنم درگیرشه و اون لحظه ایی که چت ها را اتفاقی دیدم قلبم از بس به شدت میزد میخواست از تو سینم بیرون بیاد. دستم جون نداشت گوشیش را بگیره...وااای ..الان دیگه هوشیارم و حواسم به همه چی هس اما روی خودم اصلا نمیارم و خودم را زدم به اون راه  که مثلا فراموش کردم و باهاش خیلی عاشقانه شده روابطم نمیخوام تازه حواسشو جمع کنه و خدای نکرده راههای ارتباطی دیگه پیدا کنه.

دعا میکنم که پروردگار بزرگ خودش زندگی تک تکمون را از شر حسودا و آفات و بلا حفظ کنه و تا ابد با سلامتی و آرامش کنار هم قرار بده .حداقل اینکه به فرشته کوچولو هایی که تو این زندگی هستن رحم کنه و به راه راست همه را هدایت کنه. (مخصوصا مردای متاهل را😀)

در اينايي که گفتين شکی نیس کاملا درسته ، ولی مرداي پولدار که بیشتر خیانت میکنن ،تازه پولم دارن زبونش ...

اونام ریشه این بی چشم وروییشون عدم اتحاد ما زنهاس،

با هرمردی درمورد یک مرد دیگه صحبت کنی قطعا پشت همجنس خودشو میگیره اما ما زنها گاهی اوقات خودمون میشینیم پشت خودمون صحبت میکنیم.

اون مردا چون برا خراب بازیهاشون متحدن دولت هم ناچارا حمایتشون میکنه

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘